DOMINIC på Internasjonalen (14/9)

DOMINIC på Internasjonalen (14/9)

 

Onsdag 14. september 2011 – Oslo/Internasjonalen

 

 

DOMINIC

+

KOLLWITZ

+

ARISTILLUS

 

C.C. NOK 100,-

20 år leg plikt

 

DOMINIC
De slapp i 2009 sin andre plate, «Nord», som høstet gode kritikker over hele Europa. I tillegg til to EP’er og en rekke andre utgivelser på forskjellige formater, har bandet tidligere sluppet albumet S/T. Metal-norge.com hadde blant annet dette å si i sin anmeldelse av S/T: "Det kan ikke klages på det instrumentale, Dominic er så samspilte at du skal være flink musikkpoliti for å finne en eneste feil. Variasjon er check, gode tekster og melodi er check og kreativitet er check. Er du ikke kjent med landskapet Dominic spiller i må du ikke bli skremt med første gjennomhøring bare fordi du ikke har hørt noe sånt før. Se utenfor sjangerboksen din og merk at det er en levende verden i undergrunnen som er ti tusen ganger mer ekte enn det mainstreamen spytter opp."
Dominic er for tiden også i studio for å spille inn sin tredje fullengder, to låter fra det kommende albumet er nå sluppet på 7 tommer, blant annet låta "Skin Deep", som franskmannen Julien Levy også har laget en musikkvideo til, filmet i New York:

http://vimeo.com/27370473
http://www.facebook.com/dominicnord  
http://www.myspace.com/dominicdgb

 

KOLLWITZ
Kollwitz fra Bodø har medlemmer fra smått legendariske band som Hjertesorg, Beyond the Fences, Oceanism og The Spectacle. Musikken deres beskrives som sakte, tung og dyster, men på samme tid rolig, fin og svevende. Da det kritikerroste debutalbumet «Like Iron I Rust» skulle spilles inn, flyttet bandmedlemmene fra hjembyen Bodø og ned til hovedstaden. Musikknyheter.no skrev blant annet dette i sin anmeldelse av albumet: "«Like Iron I Rust» er mer enn bare musikk. Her skapes det ikke bare en stemning av et kullsvart, dystert og skremmende landskap, men det hele har også et helt nydelig visuelt univers ved seg, med mørke og jævlige landskaper som dannes i hodet til lytteren."

http://www.myspace.com/kollwitztheband  
http://www.kollwitz.no/  
http://www.facebook.com/pages/Kollwitz/185305201502178

 

ARISTILLUS
Aristillus består av fire unge herrer fra hovedstaden som spiller indiecore med en dyp inspirasjon fra pioneerer som Snöras, Dominic, Rumble in Rhodos, JR Ewing og Kaospilot. Fysisk Format har sett fremtiden innen norsk hardcore og slipper skiva "Devoured Trees and Crystal Skies" i 2011. Albumet er produsert, innspilt og mikset av Ruben Willem (Haust, Okkultokrati) og består av storslått og dypt imponerende indiecore presentert av de yngste debutantene på Fysisk Format noensinne!

http://www.myspace.com/thearistillus
http://www.nrk.no/urort/Artist/Aristillus/default.aspx