DREAM THEATER til Norge (26/1)

DREAM THEATER til Norge (26/1)

James LaBrie – Lead Vocals
John Petrucci- Guitar, Vocals
Jordan Rudess – Keyboards
John Myung – Bass
Mike Mangini – Drums

A Dramatic Tour of Events

Plus guests, PERIPHERY

Til alle lojale Dream Theater fans – vinterens høydepunkt på live musikkfronten for dere blir i

VALLHALL ARENA
TORSDAG 26. JANUAR 2012

Rolling Stone magazine har nylig kåret Dream Theater til verdens 10. beste prog band, og bandet feirer sin kommende turnè med nytt studio album og en fantastisk ny trommis.

Fredag 9. september slipper Dream Theater sitt ellevte studioalbum A Dramatic Turn of Events i Norge og i den forbindelse legger de ut på turnèen A Dramatic Tour of Events. Dette blir progmetal-mesternes første album med trommeslager Mike Mangini etter at Mike Portnoy forlot bandet for å spille med Avenged Sevenfold.

Dream Theater har jevnt og trutt etablert et umiskjennelig sound innenfor hard rock musikken. Deres progressive instrumentering, aggressive tyngde og nydelige melodier har gjort Dream Theater uovertruffne innenfor sin genre.

Selv om verden rakner rundt dem og går mot en uviss skjebne både økonomisk, militært, åndelig og politisk har Dream Theater valgt sin vei fremover ved å skape sitt karrieredefinerende album A Dramatic Turn of Events. Resultatet er blitt en stemningsfull samling av fullt realiserte lydbilder som vil stå side om side med albumene Image og Scenes from a Memory bare med enda større presisjon, ambisjon og sluhet.

Dream Theater har siden 1993 alltid inkludert Norge i sine turnèplaner og lojaliteten går begge veier. Selv om bandet har spilt i Norge en rekke ganger, mestrer de å fornøye seg fullt og helt noe som gjør at det er verdt å se bandet flere ganger.

"Vi har det moro på turnè. Alt har falt på plass", sier Petrucci. "Å håndtere at et band medlem har forlatt oss, å få et nytt medlem inn som skal passe som hånd i hanske, lage et nytt bra album og så endelig få reise på turnè og spille foran publikum har vært helt en utrolig opplevelse. Alle har vært utrolig aksepterende. Hver kveld ser jeg utover et publikum som har et smil om munnen og hendene i været. Vi hadde en klar visjon fra det øyeblikket vi kom inn i studio med hele turnèen og et forestående album. Det føles veldig stort".

På denne turnèen vil Dream Theater presentere en bred dekning av låter fra deres nyeste album samt en god dose eldre låter i tillegg til et nylig utvidet lys – og videoshow.
"Can’t wait to see and play for all of our amazing European fans"! sier John Petrucci

I september 2009 var de her i forbindelse med sin Europeiske Progressive Nation turnè der de hadde med seg Opeth, BigElf og Unexpect på laget.

Denne gangen blir det mer tid for Dream Theater fans, da de denne gangen har med seg kun et band som special guests, nemlig PERIPHERY.

Billettsalget til konserten starter

MANDAG 12. SEPTEMBER kl 09:00 via :

www.billettservice.no / tlf. 815 33 133
www.livenation.no
www.oslospektrum.no / tlf. 815 11 211

For ytterligere informasjon om Dream Theater band / turnè, besøk www.dreamtheater.net
For ytterligere informasjon om Periphery, besøk www.facebook.com/PeripheryBand
For mer lokal informasjon, besøk www.livenation.no
For Meet & Greet pakker, besøk : http://vipnation.com/programs/dream-theater