1349 gir bort signerte fotokort (10/9)

1349 gir bort signerte fotokort (10/9)

1349 HEADLINER PÅ ROCKEFELLER 10.SEPTEMBER!

 

Endelig skal 1349 spille på en større scene i Norge. Lørdag 10. september headliner de på Rockefeller med Gehenna og Aeon Throne. Og de 100 første som kommer får et signert fotokort av 1349 i merchboden!

Dette sier bandet: 

"10. september 2011 er en merkedag for 1349. For første gang i vår historie skal vi gjøre et headliner-show på en større scene i Norge, i vår egen hjemby Oslo. Rockefeller er et fantastisk spillested, og vi akter definitivt å gjøre vår kommende konsert der til en spesiell begivenhet. Alle som møter frem har noe å se frem til! Vi har invitert noen fremstående gjester til å holde kalaset med oss – det blir en ære for 1349 å kunne dele scene med Gehenna. Alt for lenge har vi ventet på igjen å se disse black metal-pionerene spille på en scene i Oslo, men endelig skal det faktisk skje. Og en slik hendelse ville selvfølgelig ikke vært komplett uten en fremadstormende og talentfull ung gjeng til åpne det hele: Aeon Throne kickstarter kvelden med et veritabelt utbrudd av metallisk brutalitet. Disse nykommerne har demonstrert vilje og evne til å ta seg oppover, og skulle dermed passe godt inn i 1349’s selskap. Vi ser sterkt frem til å dele denne natten i Unholy Black Metal’s tegn med fans fra utenfor så vel som innenfor vår hjembys grenser. Helvete bryter løs i det vi samles på Rockefeller!"

-Hellfire-legionen: Ravn/Archaon/Frost/Seidemann

Billetter til konserten får du kjøpt her

 

1349 "Demonoir" LTD NORWEGIAN COLLECTORS EDITION UTE 7.OKTOBER! 

7. oktober slipper 1349 et eksklusivt bokssett av den kritikerroste DEMONOIR i et begrenset opplag. Boksettet inneholder 7 bonusspor, inkludert en ny låt som ikke har vært utgitt før. Den inneholder også et 12 siders booklet, 24-siders poster, gitarplekter, patch og et signert fotokort. Boksen er håndnummerert og begrenset til 1000 kopier verden over!

Forhåndsbestill den kommende plata her: www.rockstop.no 

I oktober drar 1349 på Europa-turné med support av Throne of Katarsis.

Turné dato: 
03. oktober – Voxhall, Århus (DK) NY DATO
04. oktober – The Rock. København (DK)
05. oktober – logo. Hamburg. (D)
06. oktober – Turok. Essen. (D)
07. oktober – Paradox. Ingolstadt.(D) 
08. oktober – 013- Tilburg. (NL)
09. oktober – Trix. Antwerpen.(BE) 
11. oktober – Underworld. London. (UK)
12. oktober – central station. Wrexham.(UK) 
13. oktober – Cock pit. Leeds. (UK)
14. oktober – Moho. Manchester. (UK) 
15. oktober – The Pint. Dublin. (IRE)
16. oktober – TBA Cardiff. (UK)18. oktober – Glazard. Paris. (FR)