A Night Of Unholy Black Metal (10/9)

A Night Of Unholy Black Metal (10/9)

Lørdag 10. september 2011 – Oslo/Rockefeller

 

1349

+

GEHENNA

+

AEON THRONE

 

C.C. NOK 250,- + avgift

18 år leg plikt

 

A NIGHT OF UNHOLY BLACK METAL

Etter å ha mørklagt flere av sommerens store festivaler i Europa, deriblant også Roskildefestivalen, er 1349 klare til å servere sin kullsvarte black metal på hjemmebane. Den 10. september inntar de Rockefeller før turen bærer av sted på Europaturné i kraft av fjorårets utgivelse “Demonoir”, som har høstet gode kritikker blant fans så vel som media. For de som ikke har sett 1349 live før kan de best beskrives som et storslagent band i fyr og flamme, også bokstavelig! Support denne kvelden er ingen ringere enn black metal-veteraner Gehenna, samt det unge lovende Aeon Throne, som også representerer Norge på årets Wacken Metal Battle. Dermed skulle det ikke være noen tvil om hvor enhver metalfan burde befinne seg denne magiske kvelden!

Gehenna på myspace
1349 på myspace
Aeon Throne på myspace