AGALLOCH og ANAAL NATHRAKH til Inferno Festivalen 2012!

AGALLOCH og ANAAL NATHRAKH til Inferno Festivalen 2012!

AGALLOCH og ANAAL NATHRAKH  til INFERNO FESTIVALEN 2012!

Heltene av atmosfærisk folk metal, amerikanske AGALLOCH og Englands mest necro black metal band ANAAL NATHRAKH er klare for å innta Oslo i Påsken!  

Sammen med legendene BORKANAGAR, ARCTURUS og WITCHERY skal de tradisjonen tro male Oslo påsken svart under INFERNO FESTIVALEN 2012.

Så har du fått din dose av gjørmete festival områder, camping, myggstikk, sol og glad-hipstere i sommer, så trøst deg med at mørket nok en gang skal bre seg over hovedstaden, nedtellingen til INFERNO FESTIVALEN 2012 har begynt! 

AGALLOCH: AGALLOCH er mest kjent for sin sjanger sprengende atmosfæriske post-black metal og som befinner seg et sted i den progressive folk metal gata. Sterkt inspirert av ULVER og KATATONIA leverer bandet langstrakte og stemningsfulle miniepos. Bandet ble startet opp i 1995 i Oregon i USA, og gav ut debutalbumet Pale Folklore i 1999. Siden har Agalloch gitt ut tre studioalbum hvor det seneste, Marrow of the Spirit, kom i 2010 og fikk terningkast 5 i Dagbladet. http://www.myspace.com/agalloch  

ANAAL NATHRAKH: Englands mest necro black metal band ble dannet i 1999 med kun et mål for øyet: å skape det ultimate soundtracket for apokalypsen! Et lydbilde så gjennomsyret av ondskap, hat og vold at man kan trygt si bandet tar begrepet Necro til nye høyder i sin musikalske ekstremitet! ANAAL NATHRAKH har rukket å gi ut fire studio album og samarbeidet med legender som Attila Csihar (Mayhem), Shane Embury and Danny Herrera (Napalm Death), Nick Barker (Testament, Dimmu Borgir). Bandet hadde sin internasjonale live debut på INFERNO i 2007 og det er med fryktinngytende glede at vi ønsker ANAAL NATHRAKH tilbake på INFERNO scena i 2012! http://www.myspace.com/anaalnathrakh 

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2012 Inferno er en internasjonal ekstrem metal festival som arrangeres 4.-7.april, i Oslo. Omtrent 50 konserter avholdes på Rockefeller og John Dee med klubbscener på Blå, Elm Street, Rock In, Victoria Unholy og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn – og utland og gitt metalfolket en verdifull møteplass med konferanser, expo og fire dager med helvetes bra musikk!  

 

BILLETTER: Billettservice/www.billettservice.no Phone: + 47 815 33 133 

Festival pass   1.305,-(+avgift), Dagspass   465,-(+avgift), Klubbdag 220,-(+avgift) 

www.infernofestival.net / www.facebook.com/InfernoMetalFestival