WHITESNAKE til Oslo (20/11)

WHITESNAKE til Oslo (20/11)

WHITESNAKE TIL SENTRUM SCENE!

Whitesnake turnerer kloden med deres Forever More-tour, og 20. november velsigner de oss med nok et besøk når de returnerer de til Sentrum Scene.

Over tretti år med musikkhistorie levner ingen tvil, og som metallbibelen Kerrang konkluderte med allerede for 15 år siden; David Coverdale er den siste store rockestjernen i musikkverden.
David Coverdale var vokalist i Deep Purple i perioden 1973-76. Han hoppet av og i 1977 startet han Whitesnake. Bandet slo for alvor igjennom med albumet Whitesnake i 1987, som solgte over 6 millioner eksemplarer bare i USA. Siden da vært blant de viktigste og mest populære hardrockerne av de alle. Listen over hits, priser og utmerkelser er lang, og i vår ga de ut sitt 11. studioalbum Forever More.

Det er mange løfter, men få som kan levere det millioner av mennesker higer etter i denne epoken der det musikalske håndverket blir mindre og mindre vektlagt i jakten på umiddelbar suksess. Whitesnake er, og vil alltid være unntaket, og leverer til en hver tid heavy rock av det ekte slaget. Nå forfører de nok engang de sultne og desperate musikkelskere på sin turné verden rundt. Whitesnake sin sensasjonelle fortid vil alltid prege deres konserter, men nå har de dessuten slipt sine dynamiske hoggtenner for å vise fremtiden som ligger foran oss.

"I en verden av stadig skiftende trender og kortvarige moter, er Whitesnake fremdeles en bauta i musikkverden," sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul. "Whitesnake er et band som aldri har mistet sin betydning eller senket sine kunstneriske standarder."

For Whitesnake anno 2011 er mer dynamisk enn noensinne. David Coverdale har nå satt sammen et band som har den perfekte balansen mellom talent og temperament. Gitaristene Aldrich (ex-Dio) og Reb Bök (Winger) kom om bord i forbindelse med Whitesnakes 25-årsjubileum i 2003, og de har fått selskap av trommeslager Briian Tischy (Billy Idol, Foreigner, Lynch Mob) og bassist Michael Devin (Lynch Mob, Kenny Wayne Shepherd). Sammen forener de langvarige troende og en nytt, svært ungt publikum til en euforisk gjeng entusiastiske fans.

Og evigunge David Coverdale og hans mannskap ikke har planer om å forlate skuta enda – så kom om bord før det er for sent!

Billetter kan kjøpes på www.billettservice.no