FIRE WALK WITH ME TOUR VOL 1

FIRE WALK WITH ME TOUR VOL 1

AMBER  BOOKING &  METAL HAMMER NORGE PRESENTERER

FIRE WALK WITH ME TOUR

VOL 1: VREID, EINHERJER & KAMPFAR

November

16: Helheim Rockbar / Fredrikstad

17: Union Scene / Drammen

18: Blæst /Trondheim

19: John Dee/ Oslo

24: Folken /Stavanger

25: Hulen / Bergen

26: Total/Tønsberg

Norge er et land kjent for sin mangfoldige og kreative metalscene. Nå har vi startet et nytt konsept som vi kaller "Fire walk with me". Dette er en turnèpakke med metalband som vil gjøre en rekke konserter i Norge. "Fire walk with me" vil dukke opp flere ganger i året, og vil holde konserter på ulike steder i Norge. Hvilke type band og av hvilken nasjonalitet vil variere. Målet er å presentere fete metalband i fete pakker året rundt. Første utgave vil være i November, og da har vi samlet 3 av de sterkeste og mest aktuelle bandene i Norge i dag; Vreid, Einherjer og Kampfar. Dette fyrverkeriet av en pakke vil gjøre 7 konserter sammen som Vol 1 av "Fire Walk with me" presentert av Amber Booking sammen med Metal Hammer Norge

www.amber.no

 

VREID


www.vreid.no

Sogndølene Vreid har bygd seg opp som eit av dei leiande metal banda frå Norge dei siste 5 åra. 5 album og massiv turneverksemd har gitt dei ein stor status både i utlandet og her heime. Musikken er blitt omtala som Black & Roll og er ei blanding av black metal, klassisk heavy metal og 70-tals rock. Deira femte album «V» som kom i Februar 2011 blei bandets store gjennombrot. Her heime fekk albumet terningkast 5 i bl.a. VG, Dagbladet og Bergens Tidene, mens det fekk full pott i bransjebladet Scream Magazine. Internasjonalt har albumet blitt hylla med toppkarakterar som eit av 2011 sterkaste album, og bl.a. fekk albumet 9/10 i USAs største metal magazine; Decibel. Vreid gjer i 2011 headliner turnear i Norge, Europa og Nord Amerika, og opptrer på ei rekkje festivalar som bl.a. Øya og Wacken Open Air som verdens største metal festival. I desember reiser Vreid til Russland for å gjere konsertar som headliner for første gang, men først skal dei stå øverst på plakaten på « Fire walk with me"

 


EINHERJER

www.einherjer.com

Einherjer er tilbake!!!
Pionerane av viking metal er tilbake etter nokre stille år. Einherjer starta i 1993, og var ein av dei første banda som inkluderte norrøn mytologi i metal. Bandet bygde seg opp som eit av Noregs fremste metal band fram til meisterverket «Blot» i 2003. I denne perioden gav dei ut 4 album og turnerte verda rundt med bl.a. anna band som King Diamond og Cradle of Filth. Etter Blot la medlemmane bandet på is i fleire år, men det vekte stor merksemd då Einherjer gjorde utvalgte «comeback» konsertar på bl.a. Wacken Open Air, Ragarok & Summer Breez Festivalen i 2009. Då Einherjer gjorde sin fyrste konsert i Noreg på mange år på heimebane i Haugesund på «Karmøygeddon», kokte det på den stappfulle Byscenen. No er Einherjer nok ein gang klar for Berserkergang i heimlandet. 9 September slepper dei sitt nye opus «Norrøn» på Indie Recording. Albumet vil sette ein ny standard i viking metal, og bandet fylgjer opp albumet med å gi fullt show på «Fire walk with me".

 

KAMPFAR

www.kampfar.com

Kampfar er en av pionerene og grunnleggerene av «Folk Metal». Med røtter i Norsk Black Metal ble Kampfar startet av Dolk (vokal, trommer) i 1994, etter at forløperen Mock hadde lagt inn årene. Med seg fikk han gitaristen Thomas og denne besetningen ga ut albumene "Mellom Skogkledde Aaser" og "Fra Underverdenen", samt EPene "Kampfar" og "Norse". Etter en pause kom bandet sammen igjen, med to nye medlemmer i rekkene, Jon på bass og Ask på trommer, mens Dolk gikk over til å kun fokusere på vokal. Dette betydde at bandet var klart for livescenen og det ble etter hvert årlige Europa-turnéer samt festivaler som With Full Force, Hellfest, Party-San og Wacken Open Air. Med den nye besetningen ble det flere innspillinger, først "Kvass", så "Heimgang" og deres hittil nyeste utgivelse, "Mare". «Mare» er Kampfars definitivt mest suksessfulle album og har blitt markert med nok en strålende Europa-turné, bandets første turné i Nord-Amerika, samt flere festivaljobber. Til høsten venter Norge på Kampfar i «Fire walk with me"