DEVIL inviterer til lyttesession under HITS (26/8)

DEVIL inviterer til lyttesession under HITS (26/8)

DEVIL INVITERER TIL LYTTESESION

 

Det er Stian Fossum som informerer om dette i en kjapp liten elektronisk melding. Meldingen lyder så her:

Dere har fått denne mailen fordi vi håper at dere kan nevne i deres respektive fora på nett med to linjer at det vil bli en liten Devil-happening fredag den 26. august på Garage i Bergen. Fra klokka 14 og litt utover til ting begynner å skje på scenene, vil det være mulig å både høre og kjøpe det nye Devil-albumet Time To Repent, på cd og vinyl. Torsdag og fredag vil det også være mulig å gjøre intervjuer over bordet eller få noen kjappe setninger om albumet og hist, om det skulle være ønskelig. Konserten på torsdag er i likhet med resten av festivalen utsolgt, men her vil det altså bli mulig å høre Devils musikk uansett.

 

Devil_Time.jpg