Her er Gullrekka til Live Nation

Her er Gullrekka til Live Nation

 

Her er hva Live Nation har å by på de neste månedene på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene.

 

 

Kjøp Billetter

Opeth
Det svenske progmetalbandet er snart klare med sitt tiende studioalbum Heritage, og 9. desember kommer de til Sentrum Scene, med Pain Of Salvation som support. Forrige album, Watershed, fikk en sekser i BT: “…et gnistrende, utfordrende og massivt album”. Opeth fusjonerer metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz og har kjørt sitt eget løp i over tyve år.

 

Kjøp Billetter

The Subways
Den energiske trioen fra England som i 2005 debuterte med albumet Young For Eternity spiller på John Dee 21. oktober! Etter å ha dukket opp i serien The O.C. med en av sine låter, lå USA for deres føtter, og bandet solgte påfølgende til gull med singelen Rock & Roll Quenn. Siden da har The Subways opparbeidet seg en solid fanskare ved å spille rundt på klubber og festivaler. I september er de klare med sitt tredje album Money And Celebrity.

Kjøp Billetter

The Eastpak Antidote Tour
Eastpak annonserer at Europas hotteste punkrockturné vender tilbake for aller siste gang denne høsten. Med store navn på plakaten som: A Day To Remember, August Burns Red, The Ghost Inside, Living With Lions skal Eastpak Antidote Tour rocke rundt i Europa fra 20. oktober til 19. november. 22. oktober står Rockefeller for tur!

Kjøp Billetter

Machine Head
Machine Head, som tidligere har vært på turné med Metallica, Slipknot og Slayer, er 27. september klare med sitt syvende album i rekken. 1. november ankommer de Sentrum Scene med The Eight Plague Tour, sammen med Bring Me The Horizon, Devil Driver og Darkest Hour. Forrige gang Machine Head var i Oslo solgte de ut Rockefeller!

Kjøp Billetter

Alter Bridge
Da vokalisten sluttet i postgrungebandet Creed fikk de tre resterende medlemmene med seg Myles Kennedy fra Mayfield Four bak mikrofonen og fortsatte som Alter Bridge. De er mer hardrockinfluert en forgjengeren og kom med sin tredje plate AB III i fjor. Sørstatsrockerne Black Stone Cherry som er aktuelle med sitt tredje album Between the Devil and the Deep Blue Sea, er med som support!

Kjøp Billetter

Flogging Molly
De irsk/amerikanske-partypunkerne lagde ellevill dans-på-lokalet-stemning da de solgte ut Rockefeller i 2008 og nå kommer de tilbake med sin nye plate Speed Of Darkness. Gruppa startet opp som husband på puben Molly Malone’s i LA på nittitallet der de dro til med fiolin, mandolin og trekkspill kombinert med skitne gitarer og harde trommer hver mandag. 10 november gjester de Sentrum Scene!

LiveNation_logo.gif