Klubb Pstereo på Fru Lundgreen (20/8)

Klubb Pstereo på Fru Lundgreen (20/8)

Fru Lundgreen er et av Trondheims eldste utesteder, og definitivt Trondheims mest intime og svetteste rockebule med en kapasitet på bare litt over 100 personer. Nå er årets KlubbPstereoprogram for Fru Lundgreen klart, 

og det er med stor begeistring at vi kan offentligjøre Trash Talk til programmet!

TRASH TALK (US)
Trash Talk fra Sacramento var en av de store overraskelsene under SXSW i Austin, Texas i 2010, og spilte samme sommer det som skulle bli en legendarisk konsert på Øyafestivalen. Musikalsk beveger Trash Talk seg mellom skremmende sludge og heseblesende hardcore. I tillegg avslører de et nært forhold til thrash metal. Konsertene kan framstå som herlig kaotiske, men det voldsomme har alltid en positiv undertone. Grensene mellom band, publikum, roadie og vakt kan iblant bli meget utydelige. De har tidligere turnert i Europa med blant andre Gallows og begir seg snart ut på amerikanske veier med Alexisonfire. Trash Talk framstår på alle måter som et betydelig mer kompromissløst band enn disse. Låtene er ofte så korte at det forrige forsøket på et album ikke varer stort lenger enn kvarteret. 

Steve Albini ga bandet en hjelpende hånd på den forrige fullengderen, som for enkelthets skyld het Trash Talk. I Juni i fjor slapp bandet skiva  Eyes & Nines. Den er produsert av The Bronx-gitarist Joby Ford og har gjesteopptredner fra både The Bronx og Bad Religion. Dette blir bandets andre konsert i Norge, og de gjester bittelille Fru Lundgreen mellom gigantiske festivaloppdrag i Europa og England. 

 

LIKE RATS FROM A SINKING SHIP
Knuste jeksler, knekte kragebein, neseblod og en mosaikk av blåmerker; Like Rats From a Sinking Ship vet å slå der det gjør mest vondt. Med et kritikerrost debutalbum som allerede har solgt ut førsteopplaget, og en Europa og Norgesturne til høsten som teller over 50 byer på kartet, har bandet virkelig bevist at de tar sin hardcore på alvor. 
Det blir en veldig ekslusiv opplevelse for de som er så heldige å skaffe seg billett, kun 100 pers er det plass til!

LØRDAG 20. AUGUST
Dørene åpner: kl 22:00
Konsertstart: kl 23:30
Pris: 80 / 120 (med / uten festivalpass) 
Aldersgrense: 20 år 
Forsalg:  I baren på Fru Lundgren kun 60 billetter (Legges ut i Uke 28)

www.mirk.no