EASTPAK ANTIDOTE TOUR til Rockefeller (22/10)

EASTPAK ANTIDOTE TOUR til Rockefeller (22/10)

Rockefeller lørdag 22. oktober

Eastpak Antidote Tour 2011 – A Tour To Remember

A DAY TO REMEMBER
AUGUST BURNS RED
THE GHOST INSIDE
LIVING WITH LIONS

Billetter er i salg fredag 15. juli kl. 09.00.

 

Eastpak annonserer at Europas hotteste punkrockturné vender tilbake for aller siste gang denne høsten. Med store navn på plakaten skal Eastpak Antidote Tour rocke rundt i Europa fra 20. oktober til 19. november i år. EAT har elleve land på lista og skal få fansen til å headbange fra Malmö til Madrid, Hamburg til Helsinki og Manchester til Milano.

Denne syvende og siste turnéen vitner om at Eastpak Antidote Tour har en unik plass på den europeiske punkrockscenen. Årets program signaliserer at EAT har en klar intensjon om å avslutte med et smell, med følgende band på scenen: A Day To Remember, August Burns Red, The Ghost Inside og Living With Lions!

Siden de signerte med Victory Records i 2006, har A Day To Remember fra Florida gitt ut tre album, solgt ut hele kontinentale turnéer og toppet albumlister rundt i verden. Bandet blander punkpop, metal og hardcore til en herlig mix. Deres fjerde studioalbum "What Separates Me From You" utvider bandets spekter enda mer og er et triumferende neste steg i deres allerede strålende karriere.

www.adtr.com

August Burns Reds gjennombruddsalbum "Constellations" fra 2009 landet på en 24. plass på Billboardlista. Siden det har Pennsylvaniabandet spilt rundt i hele verden og fanskaren har vokst. Når tiden var inne for å spille inn deres fjerde fullengder, kunne de ha gjort det enkelt og simpelthen lagd en ny "Constellations". I stedet, etter åtte år og og en kvart million solgte album, gikk de tilbake til start og fulgte sounden dit den ledet dem. Resultatet, "The Leveler", er intet mindre enn fantastisk.

www.augustburnsred.com

The Ghost Inside lanserte deres helt unike merkevare av aggressiv, men melodisk metal/hardcore, da de debuterte med albumet "Fury And The Fallen Ones" i 2007. To intense år på veien gjorde at bandet ikke bare opparbeidet seg et solid liverykte, men det ledet også opp til oppfølgeralbumet "Returners". Hvis du ennå ikke har sett The Ghost Inside, så gjør deg selv en tjeneste og slipp alt du har i henda og kom deg på konsert!

www.theghostinside.com

Living With Lions har nettopp gitt ut sitt andre fullengder "Holy Shit", og er mer en bare et oppvarmingsband på EAT-turnéen. "Holy Shit" er tro mot bandets identitet samtidig som den rører ved mange av de klassiske kjennetegnene i god punkrock. Angst, frustrasjon, anger, lengsel og triumf. Det er definitivt noe spesielt med Vancouverbandet, og publikum vil ikke gå tomhendt hjem denne kvelden.

www.myspace.com/livingwithlions

 

20. oktober: Hamburg – Grosse Freiheit 36
21. oktober: Gøteborg – Brewhouse
22. oktober: Oslo – Rockefeller
24. oktober: Helsinki – Nosturi
26. oktober: Stockholm – Arenan
27. oktober: Malmö – KB
28. oktober: Leipzig – Werk 2
29. oktober: Oberhausen – Turbinhalle
31. oktober: Paris – Le Bataclan
1. november: Toulouse – Le Bikini
2. november: Barcelona – Razzmatazz
3. november: Madrid – The Box
5. november: Montpellier – Le Rockstore
6. november: Milano – Magasini Generali
8. november: Wien – Gasometer
9. november: Münvhen – Tonhalle
11. novemberTilburg – 013
12. november: Brussels – AB
15. november: Manchester – Academy
17. november: Nottingham – Rock City
18. november: London – The Forum

www.eastpak.com

Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 270,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no,
Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.