MACHINE HEAD flyttes til 1. november

MACHINE HEAD flyttes til 1. november

Sentrum Scene tirsdag 1. november 2011

 

The Eighth Plague Tour:
MACHINE HEAD

Plus very special guests:
Bring Me The Horizon + DevilDriver + Darkest Hour

Machine Head tar med et knippe av metalscenens tøffeste band på turné og stikker innom Sentrum Scene 1. november!

Poster_MachineHead_Oslo_11_1.jpg

Machine Head ga ut den kritikerroste plata "The Blackening" i 2007, og har turnert i kjøvannet av den siden det. En turné hvor de bl.a. har spilt sammen med Metallica, Slipknot, og Slayer. Heavy metal-bandet fra California brakdebuterte med "Burn My Eyes" i 1994 med en herlig miks av angrepsmusikk som samtidige kumpaner i Pantera og klassisk trashmetal à la Slayer. 27. september er de klare med sitt syvende album. De solgte ut Rockefeller i 2010.

Bring Me The Horizon fra Sheffield spiller en blanding av metal og hardcore og er aktuelle med sitt tredje album, med den fengende tittelen, "There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret". Skiva har fått fabelaktige kritikker og har gått overraskende høyt på salgslistene i både USA, Storbritannia og Australia. Lydverkets Glenn Olsen ga plata terningkast seks: "En kraftig påminnelse om hvorfor jeg faktisk liker musikk i det hele tatt". De er også kjent for å være et glimrende liveband og fikk bl.a. en sekser på terningen av Dagbladet etter en konsert på Hove-festivalen i 2009: "En real maktdemonstrasjon".

DevilDriver er, som Machine Head, et heavy metal-band fra California. De er for tiden aktuelle med sin femte plate "Beast". De sier selv de er inspirert av band som Metallica, Opeth, Slayer og In Flames.

Darkest Hour er et melodisk death metal-band fra Washington D.C. De har mange kritikerroste skiver bak seg. Nå om dagen er de aktuelle med plata "The Human Romance" som bl.a. har fått 4/5 på Allmusic.

Billetter er i salg fredag 24. juni kl. 09.00.

www.machinehead1.com
www.bringmethehorizon.co.uk
www.devildriver.com
www.darkesthour.info

www.rockefeller.no