SLEAZY WEEKEND 1-2 April 2011 – Elm Street

SLEAZY WEEKEND 1-2 April 2011 – Elm Street

SLEAZY WEEKEND 1-2 April 2011

Fredag
Horten-bandet Molotow starter kvelden klokken halv ti med herlig sleazerock. Molotow har dessverre så godt som ingen kontakt med publikum, og dette gjenspeiles på de få, og tidlig fremmøtte. Bandet er tight og de kommuniserer godt med hvernadre, men publikum blir fort glemt og det virker etter hvert som de står og spiller for seg selv.
Det svenske sleazepunkbandet Panzer Princess følger deretter med et hardtslående show. Det vises med en gang at de er mye mer rutinerte enn Molotow, og stemningen i lokalet løfter seg betraktelig. Man får i løpet av showet assosiasjoner til både Ebba Grön, Crashdïet og Mötley Crue, men bandet leverer likevel noe eget.
Dirty Passion, kveldens andre svenske band, har fått æren av å avslutte kvelden. Dirty Passion spiller god gammel klassisk rock, og slapp i fjor debutalbumet Different Tomorrow. Med låter som 1,000,000 Voices og This Is The Way viser Dirty Passion hva de er gode for. Dirty Passion var i fjor support på europaturne med Faster Pussycat og Enuff Z’Nuff, og det vi ser i kveld er forhåpentligvis bare starten på hva Dirty Passion kan gi oss i framtiden.

Lørdag
Halden-Bandet Moneyshots åpner Sleazyweekends andre kveld med hard sleazepunk og et forrykende bra show. Bandet jobber godt sammen og er flinke til å engasjere publikum. Med tighte coverlåter fra både Murderdolls og Vains of Jenna blandet med sitt eget materiale la de grunnlaget for en god kveld. De topper det hele med låta "Dead Light District" før de overlater scenen til Vietcong Pornsurfers.
Vietcong Pornsurfers var definitivt kveldens høydepunkt for de fleste. Med hardtslående punkrock snur de nesten Elmstreet på hodet. Med låter fra fjorårets album "Restless, Young, Hungry and Free" leker de seg gjennom settet. Man kan se at bandet trives på scenen og dette smitter godt over på publikum. Høydepunktet var låta "Let Me In" og de avslutter showet til stomrende jubel.
For å avslutte kvelden står Spit Like This på klare på scenen. Man skulle tro at dette var helgens hovedattraksjon, men publikum sviktet fullstendig. Spit Like This leverer likevel et knakende godt liveshow, til stor glede for de få som var igjen for å se dem. De har blitt karakterisert som "the bastard child between Mötley Crüe and Motörhead" og det med det rette. De lever opp til forventningene med sin litt positivt forskrudde horrorpunk og setter et fint punktum for Sleazy weekend.