APEIRON RESTRAINT slipper 6 navn

APEIRON RESTRAINT slipper 6 navn

Da er det omsider duket for navneslipp! Det var ikke praktisk mulig å få gjennomført før først i dag. Klokken 17:00 i dag vil vi offentligjøre seks band og et spillested på http://insurgencytour.com. Vi har i skrivende stund 20 bekreftede band fra hele Norge med på turneen, og vi er i dialog med ytterligere fem band som er aktuelle for turneen. De eksakte spilledatoene vil bli annonsert på nettsiden på et senere tidspunkt. 

Dette er bandene vi slipper:

Aeon Throne Vinnerne av årets Wacken Metal Battle er med oss på flere konserter i løpet av
turneen! De drar direkte fra våre konserter til Wacken!

Mammüth Stonermetal pioneerene fra Drammen spiller flere konserter sammen med oss i løpet av turneen!

Inquested Thrash-heltene fra Kongsberg er med på flere konserter. De høstet meget gode anmeldelser av skiva The Red Chambers i 2008!

VinterbrisDet nye Immortal! Vinterbris’ groovy black metal følger oss på flere konserter på turneen! 

Blackout DreamsUngfolene fra Bergen har tatt byen med storm og fått mye omtale lokalt. De spiller minst en konsert med oss på turneen.

Remorse is for the DeadDe hardtarbeidende sørlandsgutta spiller en konsert sammen med oss i Kristiansand. 

Elm Street Rock Cafè Insurgency Tour’s hovedkvarter i Oslo er altså Elm Street. De trenger neppe noen videre introduksjon. Her kommer vi, sammen med åtte andre band, til å spille bakoversveis på Tigerstaden fire Torsdager på rad.

Turneen nærmer seg med stormskritt og vi vil slippe nye bandnavn og aktuelle spillesteder på http://insurgenscytour.com frem mot turnestart!