Triple Trønder Treat!

Triple Trønder Treat!

 
Zone’s siste arrangement før sommeren:

 

Triple Trønder Treat!

 

På scenen denne kvelden får vi 3 veldig ulike band, men som allikevel går veldig godt sammen!

 

ELECTRIC SHERIFF er kveldens headliner og har holdt på noen år, men har i den senere tiden hatt en noe tilbaketrukket tilværelse. Bandet kom sterkt tilbake under årets lokale versjon av Wacken Metal Battle på Blæst og ble nr 3 med en meget bra levert gig! Forvent deg en noe tyngre og tøffere versjon av bandet enn det du har hørt av dem før…

 

www.myspace.com/electricsheriff
www.facebook.com/#!/pages/Electric-Sheriff/192788004074294

 

KURAI var også med på den lokale delen av Wacken Metal Battle, helt ukjent for oss i Zone, med var allikevel det bandet med størst "fanbase" på WMB og fikk derfor blod på tann og leverte en bra gig! Her får du Tung og Melodiøs Metal med en litt moderne vri!

 

www.myspace.com/kuraibandnorway
www.facebook.com/kurainorway

 

APEIRON RESTRAINT er nok en nyoppdagelse fra vår side, det er utrolig hva et besøk på en av byens bedre ølbuler kan innbringe av ny informasjon om byens metal scene! Et veldig originalt band dette her, ikke veldig lett å plassere. Uten tvil et unikt sound som kommer godt med i Trondheim slik at vi får enda større variasjon på det vi har av metal band her. Det skal bli veldig spennende å følge disse guttene!

 

http://www.nrk.no/urort/Artist/ApeironRestraint/default.aspx
www.facebook.com/pages/Apeiron-Restraint/112980222071141

 

Tid: 27. mai

Sted: Fru Lundgreen

Pris: 100,-

Alder: 20 år leg

Dørene Åpner: 20.00

Første band: 22.30 (Apeiron Restraint)