SWANS i Drammen (7/5)

SWANS i Drammen (7/5)

 

Lørdag 7. mai 2011 – Drammen/Union Scene

 

 

SWANS

+

JAMES BLACKSHAW

 

C.C. NOK 290/250

18 år leg plikt

 

Intenst, vakkert og voldsomt! En konsert med Swans er garantert en uforglemmelig opplevelse. Swans ble dannet i 1982 av Michael Gira, og var del av New Yorks no wave-scene sammen med band som Sonic Youth. Bandet var tidlig i karrieren kjent for sine brutale, støyende og repeterende låter og ekstreme tekster,  men utviklet senere musikken også i en mer melodiøs og akustisk retning. I fjor høst kom albumet «My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky», bandets comeback-plate etter at de ble oppøst i 1997. På turneen har Swans med seg det britiske gitarvidunderet James Blackshaw som support. Uncut beskrev hans musikk på denne måten: «… his long-distance guitar tunes recalling NY minimalism, or Sonic Youth, as arranged for chamber orchestra».

http://www.myspace.com/swansaredead