THE EXPLOITED på Elm Street i morgen (28/4)

THE EXPLOITED på Elm Street i morgen (28/4)

Torsdag 28. april 2011 – Oslo/Elm Street

 

THE EXPLOITED

+

HAGGIS

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

THE EXPLOITED

The Exploited er et skotsk punk band fra den andre bølgen av britisk punk, dannet i 1979.
De startet som et Oi! band, før du forvandlet seg til en raskere street punk og hardcore punk band, bare med en tyngre politisk innflytelse. Fra ca 1987 (i tiden rundt "Death Before Dishonour") skiftet de til crossover thrash band. Bandet ble dannet i 1979 i Edinburgh av eks-soldaten Wattie Buchan. De fikk etterhvert platekontrakt med Secret Records og ga i mars 1981 ut sin debut EP "Army Life". Albumet "Punks Not Dead" fulgte samme år. Til tross for mange lineup utskiftninger, fortsatte bandet inn i 2000-tallet og har senere hatt en viss internasjonal suksess.

  • Wattie Buchan – Vocals
  • Irish Rob – Bass
  • Willie Buchan – Drums
  • Matt McGuire – Guitar