Trondheim Hardcore Fest 2011

Trondheim Hardcore Fest 2011

 

TRONDHEIM HARDCORE FEST

 

Fru Lundgreen

8/4 & 9/4 2011

Bergen og Trondheim går sammen om å presentere noen av de mest spennende bandene som beveger seg i hardcore landskapet om dagen! Bergen arrangerer Bergen Hardcore Fest på Hulen fredag 8.april, hvor blant annet våre egne Like Rats From a Sinking Ship og Disko Violente skal spille! I Trondheim derimot kjører vi på med to dager med hardcore til ende helga 8-9 april på Fru Lundgreen, og noen av de absolutt skarpeste knivene i årets …norske hardcoreskuff gjester festivalen, samtlige 5 av artistene på programmet gir ut album i år som det er knyttet store forventinger til!

DENNE HELGA ÅPNER VI OGSÅ DØRENE FOR DE UNDER 18 ÅR,MED ETTERMIDDAGSKONSERTER MELLOM KL 18.00-20.00 MED STENGTE TAPPETÅRN OG FRI ALDER OG NULL COVER!!! ENN DET A!

Kom og dans i sirkel!

LINE UP:

Fredag 8.april:

Dyst (Bergen)
Wolves Like Us (Oslo)


Lørdag 9.april:

Kamikaze a Go Go (Tromsø)
Jeroan Drive (Bergen)
The Hex (Trondheim, Narvik)

Ettermiddagskonsertene pågår fra 18-20 begge dager og har fri alder og fri inngang. Naturligvis ingen alkoholservering i baren

Kveldskonsertene er fra kl 22.00 med 18 års aldersgrense, 100 NOK inngang fra kl 20.30

THCF_11.jpg

 

DYST

Dyst fra Sotra er et ungt band som har tatt steget opp av den seige lokalbandgjørma og satt føttene på ny og frisk mark. Dedikert til den hardere delen av rocken, vever de intenst inn melodiøse toner i et terreng som ellers oser av trøkk og vreng.
http://www.myspace.com/dystofficial

WOLVES LIKE US

Wolves Like Us er resultatet av noen sene nattetimer vinteren 2010, endelig et vellykket nachspiel. Etter noen måneders øving hadde bandet, med medlemmer fra Amulet, Infidels Forever, JR Ewing og Silver, en demo klar som resulterte i at de ble månedens Urørt-band på P3, festivaljobber og konserter bade i inn- og utland. Wolves Like Us slipper sitt debutalbum i juni!
http://www.myspace.com/wolveslikeusss


JEROAN DRIVE (Bergen)

Jeroan Drive har holdt på i 10 år nå og kan etterhvert kalles pionerer i dagens hardcore landskap. Bandet første EP kom ut i 2005 på britiske Code:Breaker Records skaffet dem omtale i prestisjetunge Kerrang og Metal Hammer. Etter to europaturneer slapp bandet sin første full-lengder "The Stones Remain In Silence" på Yesterdays Gone Records i 2007. Platen fikk mye oppmerksomhet i Europa, men bandet tonet ned turnévirksomheten grunnet andre band-prosjekter som Social Suicide og Blood Command. Bandet har vært i studio den siste tiden og er klar med nytt album. Første singel "Honour The Code" kom ut i Januar og fikk 5/6 i Dagbladet.
http://www.myspace.com/jeroandrive

KAMIKAZE A GO GO (Tromsø)

En særs udefinert visjon om å tre litt ned på energinivået (FAIL) med utgangspunktet i en forkjærlighet for 90-tallsk "alternative rock"/"post hardcore" brakte disse evigunge Tromsøveteranene sammen høsten 2010. De booka studio før de var komplett band, gikk i studio etter drøye ni øvinger (og lenge før de landa på et bandnavn), gjorde musikkvideo dagen etter at navnet var på plass og fikk Jason Livermore (Comeback Kid, Rise Against, Descendets) til å mixe debut 10-tommeren før de i det hele tatt hadde stått på en scene. I januar 2011 gikk de da omsider på scenen for første gang under Tromsø Internasjonale Filmfestival, de spilte ved by:larm i Oslo måneden etter og nå står turnering i inn-og utland på tapeten OG, ikke minst, 10-tommerslipp i april!

Sjekk ut debutvideoen til låta Instigate to Rescucitate her: http://vimeo.com/18710774
Besøk dem på facebook her: http://www.facebook.com/pages/Kamikaze-a-Go-Go/170338289670830?sk=info


THE HEX

THE HEX er en energisk sekstett med opphav nord for polarsirkelen, nærmere bestemt malmmetropolen Narvik. Med tyngden til Deftones og At the Drive Ins galskap og punk-attityde preges musikken av hardtslående rytmer og fengende melodiske utblåsninger.

Bandet har lenge vært en konsertfavoritt og slapp i mars sitt debutalbum 11.mars på Riot Factory(med en satans fin innpakning og cover!!!) til strålende kritikker i Norsk Presse! Velkommen tilbake til lundis kærer!

Anmeldelse i Adressa av Tyrannosaurus Hex 5/6:
http://www.adressa.no/kultur/musikk/anmeldelser/article1605396.ece

Anmeldelse i Groove av Tyrannosaurus Hex 6/7:
http://www.groove.no/anmeldelse/45117267/tyrannosaurus-hex-the-hex

http://www.myspace.com/thehexrus


Trondheim Hardcore Fest arrangeres med støtte fra Trondheim Kommune.

Persilleriet er stolt sponsor.