ØLFESTIVAL med DDR i Trondheim (11/3)

ØLFESTIVAL med DDR i Trondheim (11/3)

 

Fredag 11. mars 2011 – Trondheim/Samfundet-Storsalen

 

ØLFESTIVAL

med

DDR

C.C. NOK 190/150

18 år leg plikt

 

DDR.jpg

Øl fra hele verden og "tyske" schlægers i solid harmoni.

 

Herlich! Wunderbar! Tradisjon tro er det klart for Ølfestival på det røde runde. I den anledning er DDR tilbake i storsalen for å fylle huset med deilig språk og deilig rock. Med Atle Antonsen, Johan Golden og Berit Boman på vokal og sex, backet av et syvmannsorkester og blåserekke er de klare for å gi studentene en leksjon i tysk, hardcore style.

Kom og gjenkjenn norske klassikere som "Schwache Menschen" og "Das Leben ist zu schlecht". DDR er en deilig bukett idealister som ønsker å fremme tysk og øst-tysk kultur og egenart i Norge, samt gjøre noe med det frynsete ryktet Tyskland fortsatt har etter den annen verdenskrig.

Ølfestival sa du? Ølfestivalen byr på leskende drikker fra alle verdens hjørner – en perfekt mulighet til å ta en globetrotterferd gjennom flasker du ellers sjelden får tak i til vanlig.

Er dere klare? Ein, zwei, drei!

OBS! Har du billett til DDR har du også automatisk inngang til ølfestivalen på resten av huset.