Krafttak mot Kreft på Glassheim

Krafttak mot Kreft på Glassheim

THE UNTOUCHABLES HARD ROCK CLUB

inviterer DEG (sett inn bandnavnet ditt her) til å være med å ta et Krafttak mot kreft.

Omfattende kreftforskning gjennom mange år har ført til at 2 av 3 kreftrammede overlever. Det er imidlertid store forskjeller i overlevelse, avhengig av kreftform. Mens noen kreftformer har rundt 90% overlevelse, befinner andre seg i motsatt ende av skalaen. Her finner vi bl.a. kreft i lunger, spiserør og bukspyttkjertel. De tre kreftformene tar nesten 3000 liv i Norge – hvert år. Nå er det på tide å øke kreftforskningen innenfor disse områdene. Derfor skal innsamlede midler fra Krafttak mot kreft 2011 gå til dette området.

Mer forskning på kreftformer som få overlever vil gi håp for mange kreftpasienter med dårlige odds og deres pårørende. På sikt vil dette komme oss alle til gode.
 Regnestykket er enkelt; jo mer vi forsker i dag, jo flere vil overleve kreft i fremtiden.

Krafttak mot kreft er en årlig aksjon hvor Kreftforeningen samler inn penger og gir økt fokus og kjenneskap til kreft.  THE UNTOUCHABLES HARD ROCK CLUB ønsker sammen med de tøffeste rockerne i Norge å ta et skikkelig heavy krafttak.  Vi har allerede fått noen spennende navn på blokka, men ønsker å ha noen skikkelig headlinere.
Derfor har vi  sendt  en forespørsel til dere.
 Vi satser høyt, og kommer også til å invitere internasjonale artister sammen med dere og andre av de største hardrockerne vi har. Altfor mange blir rammet av kreft, og vi ønsker å vise at vi hardrockere også bekjemper kreft, og da med det vi kan best.  2011s råeste rockekonsert. 

Når? Lørdag 25. juni på Glassheim, Jevnaker.  Detaljer om når vi starter med mer kommer vi tilbake til, og blir det for stort for Glassheim som tar 500 rockere, så flytter vi det ned på stranda ved Randsfjorden.  Dette er tenkt som et ProBono arrangement, så tanken er at dere må spille gratis slik at alle billettinntektene går rett til kreftforskning. Jo mer penger, jo mer forskning og jo flere liv som blir reddet. 

Vi håper dette er noe dere kan vurdere om dere kan sette av tid og resurser til dette Krafttaket og være med å gjøre en forskjell.  Vi jobber med å skaffe sponsorer til å dekke reise, opphold osv.

For spørsmål eller svar på om dere ha mulighet og lyst til å være med å ta et skikkelig Krafttak mot kreft, send e-post til morten.wien@kreftforeningen.no eller ring Morten Wien på telefon 99 26 27 19

Rockehilsen

Yngve L Larsson                                                                                                                             Morten Wien                                                                                                                                                                 Aksjonsleder Kreftforeningen