VREID ut på tur

VREID ut på tur

Torsdag 17. februar starter Vreid sin Norgesturné på Kvarteret i Bergen.

Vreid sitt siste album «V» har blitt skamrost av både nasjonal og internasjonal presse. Bransjebladet Scream Magazine gir albumet full pott med 6/6, mens VG og BT triller til terningkast 5. VG skriver at Vreid «krysskobler Black metal, åttitallets hardrock riff & syttitallets progressive instrumental sprang og dunkle atmosfærer», og omtaler videre albumet som « Mørkt, heftig, uhyre dynamisk, stramt og energisk». Tyske Metal Mirror kåret det til månedens album, mens britiske Metal Hammer sier at: «V» må stå for Victory, og beskriver albumet som en tidsreise i metallens verden.

2011 blir et meget hektisk konsert år for Vreid. Bandet skal både på Europa- og Nord Amerika-turné, og er til sommeren booket til prestisjetunge festivaler som Øya, Wacken, Summer Breeze & Wave gotik treffen. Men første sjanse til å oppleve Vreid er altså på bandets kommende Norgesturné. Med seg på turneen har Vreid det energiske old school-bandet The Batallion fra Bergen og fremadstormende Iskald fra Bodø. Om du vil oppleve en kveld med det ypperste norsk-metall har å by på, så tar du turen til:

 

17 Feb Bergen Kvarteret

18 Feb Haugesund Byscenen

19 Feb Bergen 1880 ( Fri alder)

20 Feb Sogndal Meieriet

25 Feb Oslo John Dee

 

www.vreid.no