MAYHEM tilbake på Jessheim (5/3) (oppdatert)

MAYHEM tilbake på Jessheim (5/3) (oppdatert)

MAYHEM  
Lørdag 5. mars kl 20.00

 

                                 
Det er 21 år siden det legendariske Black Metal bandet Mayhem spilte på Jessheim sist. Nå er de tilbake. Gjør deg klar for et energisk og visuelt show uten sidestykke fra pionerene innen norsk Black Metal.      

 

 

Supportband:
Thyruz

Thyruz ble dannet i 1999 og medlemmene er fra Oslo og Eidsvoll. I januar 07 signerte de med Tyske Twilight-Vertrieb og i juni samme år kom debutsiva, Northern Blasphemy i butikkhyllene. Siden den gang har gruppa vært svært produktive, og den siste skiva, Diseblot, ble sluppet juni 2010.          

Lørdag 5. mars 2011

kl 1930 Dørene åpner

kl 20.00 Supportbandet Thyruz spiller

kl 20.30 Visning av høydepunkter fra Mayhems kommende DVD utgivelse

Kl 21.00 Mayhem går på scenen

Konserten er ferdig ca kl 22.40

Pris: NOK 290,-

http://www.ullensakerkulturhus.no/admin/config/templates/images/tickets.gif