DUPLEX FESTIVALEN i Bergen (21/1)

DUPLEX FESTIVALEN i Bergen (21/1)

Fredag 21. januar 2011 – Bergen/USF Verftet

 

DUPLEX FESTIVALEN 25 ÅR

med

GARTNERLOSJEN

+

BLACK DEBBATH

+

HURRA TORPEDO

+

BARE EGIL BAND

+

MARUDER

+

JORUN LØNNING

 

C.C. NOK 300/250

18 år leg plikt (vergeordning for barn over 13 år)

 

duplex750_1.jpg

Duplex Records har vokst seg fullstendig ut av sine proporsjoner og teller til neste år 25 år i jubilerende alder. Fra å være et stusselig, lite tenåringsforlag som primært ga ut diktsamlingen Økern Fiskebar og noen uoppsatte teaterforestillinger har nå både Norge og resten av verden gjennom 25 år nytt godt av et utømmelig kreativ artisteri fra musikere, lyrikere og skuespillere.

 

Artister som Gartnerlosjen, Black Debbath, Hurra Torpedo og Bare Egil band har vært blant de mest iherdige gledesspredere i miljøer som ellers ikke lett lar seg gripe av kunst.

For å feire de 25 årene de har bak seg, for å dele fra sitt overflødighetshorn og for å møte helt vanlige folk og lære av deres seder og skikker vil de nå foreta en dannelsesreise gjennom grisgrendte strøk av Norges land. De vil besøke fjerne strøk som Trøndelag og Trondheim, industrikapitalismen i Stavanger, middelalderhovedstaden Bergen, hovedstaden Oslo, og Oslos utlagte tarm: Drammen, og ikke minst misjonsfestningen Kristiansand.

Fredag 21. Januar starter Duplexfestivalen Norgesturnéen i Bergen og på USF Verftet. Billetter kr 300 / 250 (BT-Kortet og grupper over seks personer) + avgift i salg via Billettservice’ utsalgssteder nå!

I anledningen stikker det internasjonale skraphandlerbandet Hurra Torpedo innom gamlelandet som en del av en av sin evigvarende, globale turné for å bevare verdens hvitevarer. Black Debbath vil reise nye, høyaktuelle samfunnstema til kritisk behandling i sine tungrockmonologer. Bare Egil band gjør sine vare ballader på akustisk vis. Og Gartnerlosjen gjenoppstår på alvor – med ny giv, nyutgitte låter – og i beste Spinal Tap-stil: med ny trommeslager.