SOUTH OF HEAVEN med tungt vårprogram

SOUTH OF HEAVEN med tungt vårprogram

South of Heaven er stolte av å kunne presentere et knippe godbiter fra sitt vårprogram 2011: 

 

Lørdag 19. Februar:
 
Nile
Melechesh – Goat The Head  – BibleBlack

 

South of Heavens sesongåpning er en helhjerta etno-aften, men frykt ikke: Her er det klinisk fritt for batikk, sitar, røkelse og nyskilte menopausale på selvrealiseringstokt: Amerikanske Nile leverer skambrutal, egyptiskinspirert death metal av ypperste sort, Israelsk-Nederlanske Melechesh evner å kombinere brutalitet og melodi spekket med orientalsk mystikk helt uten å havne på Saz-og-tablas-kjøret, og Goat The Head leverer snodig, dissonant hulemanndeathmetal fra minst like okkulte og eksotiske Trøndelag, og for å toppe laget har vi med svenske BibleBlack, som leverer bunnsolid death metal rett fra hofta, helt uten hurramelodi og trivelige plystre-med-partier.

Utvilsomt årets gildeste lørdagskveld for enhver fan av mørk, brutal og teknisk death metal.

Billetter koster 300 inkludert billettavgift,  eventuelt  250,- om du er medlem av Det Norske Studentersamfund. Og det burde du bli! Medlemskap koster 200,- i året, og gir deg rabatt på alle arrangementer på Betong, og gjør attpåtil barregninga litt hyggeligere.  

 

Lørdag 26. Februar:
 
Entombed

 

Før tinnitusen har rukket å gi seg etter Nile, disker South of Heaven opp med nok en gjev aften death metal: Sist gang Entombed gjestet Betong var gode tre år siden, en konsert enhver fuzzgitarfanatiker her på bruket fortsatt surfer på: Selv etter gode tjue år i gamet, er det få band som evner å sparke deg så hardt i pungen som Entombed:  Entombeds katalog favner vidt, men det er påfallende hvordan de kan levere banebrytende, toneangivende old school death metal der det lefles både med spissfindig melodi og tekster om tarm, tott og foråtnelse så vel som mer rocka, rettfrem låter med hint til både hardcore og stoner, uten å noensinne miste sin identitet: Entombed låter hele veien umiskjennelig Entombed.  Gå ikke glipp av et av dagens desidert sprekeste liveband på Betong denne lørdagen.

Billetter koster 225 inkludert billettavgift,  eventuelt 175,- om du er medlem av Det Norske Studentersamfund. Og det burde du bli! Medlemskap koster 200,- i året, og gir deg rabatt på alle arrangementer på Betong, og gjør attpåtil barregninga litt hyggeligere.  

Lørdag 12. Mars:

The Devin Townsend Project

Devin Townsend er hjernen, eksentrikeren og den utrolig dårlige sveisen bak Strapping Young Lad: Han kombinerer det vakre med det forrykte og det kliniske med det suggerende i mangefasetterte lydlandskap som evner å være både dvelende, melodiske og kompromissløst tunge på en og samme tid. I hans kritikerroste soloprosjekt under eget navn, understreker han nok en gang hvorfor han er en av metalverdenens mest innflytelsesrike personer, både som gitarist, produsent og forbanna raring.

Billetter koster 250 inkludert billettavgift,  eventuelt  200,- om du er medlem av Det Norske Studentersamfund. Og det burde du bli! Medlemskap koster 200,- i året, og gir deg rabatt på alle arrangementer på Betong, og gjør attpåtil barregninga litt hyggeligere.  

 

 

Fredag 13. Mai: 
 
Amon Amarth
The Black Dahlia Murder

 

Amon Amarth er blant bransjens mest breibeinte, hårete jævler, og leverer deretter: Blytung melodisk death metal slik bare svenskene klarer det, med et så gjennomført vikingmotiv at enhver britisk kystboer gjemmer bort både verdisaker, buskap og døtre.

Scenen deler de denne kvelden med The Black Dahlia Murder, en av de virkelig største navnene innen amerikansk metalcore, som kan garantere for freske moshpits, beinharde breakdowns og kompromissløs aggresjon.

Billetter koster 250 inkludert billettavgift,  eventuelt  200,- om du er medlem av Det Norske Studentersamfund. Og det burde du bli! Medlemskap koster 200,- i året, og gir deg rabatt på alle arrangementer på Betong, og gjør attpåtil barregninga litt hyggeligere.  

 
Mer kommer, følg med på www.southofheaven.no!