JUDAS PRIEST AVSLUTTER KARRIEREN MED TO KONSERTER I NORGE!

JUDAS PRIEST AVSLUTTER KARRIEREN MED TO KONSERTER I NORGE!

JUDAS PRIEST AVSLUTTER KARRIEREN MED TO KONSERTER I NORGE!

Etter nesten 40 år som et av verdens største og ledende heavy metal-band, er det  klart for Judas Priests siste verdensturné. "Epitaph Tour" vil avslutte deres unike karriere, og vil bli en siste sjanse for fansen til å ta avskjed med det legendariske bandet fra England. Konsertene vil by på alle låtene som har vært med på å skape navnet Judas Priest, et navn som gjennom en utrolig karriere har rukket å bli synonymt med selve sjangeren heavy metal. Den 14. juni står Oslo Spektrum for tur, og den 15.juni står de på Edvard Griegs Plass i Bergen. Den lojale norske fanskaren kan vente seg rockkonserter av en annen verden.

– For alle fans av heavy metal er jo Judas Priest selveste yppersteprestene, og vi er utrolig glade for at den norske fansen til bandet nå får anledning til å ta et ordentlig farvel med gruppa – og at vi kan gjøre det i to byer, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Judas Priest ble dannet allerede i 1968, men skjøt først fart da vokalist Rob Halford ble med i gruppa i 1974. Den karismatiske vokalisten har både sangteknisk og imagemessig vært en  viktig frontfigur i sjangren kjent som "New Wave Of British Heavy Metal", sammen med band som Iron Maiden, Saxon og Def Leppard. Judas Priest store gjennombrudd kom med albumet "British Steel" i 1980, og gruppa har helt siden sytti-tallet vært en av verdens mest ettertraktede live-band. Så sent som i 2009 mottok de en Grammy Award for beste metal fremførelse.

– Fansen kan nok forvente seg et siste gjennhør med metal-klassikere som "Hell Bent for Leather", "Breaking The Law" og "Killing Machine", og det kommer nok både til å bli ekstatisk og sentimentalt disse kveldene i Bergen og Oslo, sier Osmundsvaag

Billetter legges ut for salg tirsdag 21. des kl 09.00