LAIBACH til Rockefeller (7/3)

LAIBACH til Rockefeller (7/3)

Rockefeller mandag 7. mars 2011

30-års jubileumsturné

LAIBACH

 

Laibach.jpg

Laibach feirer 30 år som band og slår seg sammen med Rockefellers jubileumsfeiring!

 

Det slovenske industri/avant-gardebandet feier 30-årsjubileum både med å spille på Rockefellers eget jubileum og med to spesielle utgivelser. "Laibach Revisited" med en remastret versjon av deres første album og utvalgte låter fra 1980-86, samt "Volkswagner" hvor gruppen tolker musikk av Richard Wagner.

Billetter er i salg fra lørdag 18. desember kl. 10.00.

 

Rockefeller 25 år 1986 – 2011

Den 14. mars 2011 er det nøyaktig 25 år siden konsertstedet Rockefeller åpnet sine dører. De 25 årene som da vil ha gått er stappfulle av norsk livehistorie, store internasjonale besøk, oppturer, nedturer, utvidelser, filmer, bøker og alt en ellers kan ønske seg av en live-scene.

I 1986 startet Rockefeller i det små. I dag består huset i Torggata av to scener (John DEE kom til i 1997), Pub i kjelleren, fem etasjer, store sidelokaler, ti barer og kapasitet på til sammen over 2000 personer. I 2006 tok vi også over driften av ærverdige Sentrum Scene med sin 1750 kapasitet. Rockefeller framstår i dag som et sted med solide røtter og lange tradisjoner, et sted med opparbeidet kunnskap og lang erfaring, et trygt sted å regne med for framtiden.

Rockefellers 25-årige suksesshistorie skal feires med et stort jubileumsprogram i 2011. Det som er sikkert er at vi kommer til å presentere en rekke store og spennende navn på programmet i denne perioden, og ha fulle hus og stormende jubel i salen. Akkurat sånn som vi liker aller best. Følg med de neste ukene og månedene for flere spennende oppdateringer om jubileumsfeiringen.

 

www.myspace.com/laibach

www.rockefeller.no

Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 300,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.