22 på Byscenen i Trondheim (3/12)

22 på Byscenen i Trondheim (3/12)

Fredag 3. desember 2010 – Trondheim/Byscenen

22

C.C. NOK 150,- + avgift

18 år leg plikt

 

 

Tidligere Gåte-gitarist Magnus Børmarks hjertebarn slapp debutalbumet Flux 22.september. Albumet har allerede høstet terningkast 5 i Adressavisen. Singelen "IAMTHATIAM" har du sikkert hørt allerede, den har vært B-listet på NRK P3 en god stund nå, og varsler om noe veldig stort i gjære.

Står vi foran tidenes albumdebut fra et Trondheimsband? 22 er en eksplosjon i farger og frekvenser. De har blåst hodet av den gjengse publikummer med energiske liveshows, og åpnet øynene til de som trodde pop var pop og rock var rock. Siden oppstarten i 2008 har 22 spilt over 120 konserter over hele Norden inkludert festivalopptredener på festivaler som Iceland Airwaves, Storsjöyran, Øyafestivalen, Storåsfestialen og Pstereo, og opparbeidet en armé av fans.

Turen fortsetter nå i en tunell flombelyst med grønne, røde, lilla og blå strober og høstens Norgesturne med totalt 22 konserter avsluttes denne kvelden, med den eneste konserten i Trondheim for 22 denne høsten.

Se musikkvideoen til "Plastik"! her: http://vimeo.com/14651252

www.myspace.com/22newenergymusic