22 med konsert i Bergen (18/11)

22 med konsert i Bergen (18/11)

Torsdag 18. november 2010 – Bergen/Hulen

 

22

+

GLUEY

 

C.C. NOK 110,- 

18 år leg plikt

22 er noe helt annet. Noe annet enn bare et tall. Noe annet enn et gatenummer, en temperatur, en kølapp eller en åpningstid. Noe annet enn en sum i et regnestykke eller et skjebnetall i numerologiens verden. 22 er også et band. Men noe helt annet. Noe helt annet enn et vanlig band.

http://hulen.no/files/Image/22pressebilde_rainbow.jpg

Foto: Ingar Haug Steinholt

22 er en eksplosjon i farger og frekvenser. De har blåst hodet av den gjengse publikummer med energiske liveshows, og åpnet øynene til de som trodde pop var pop og rock var rock.

Siden konsertdebuten 2.2.2008 har 22 spilt over 120 konserter over hele Norden inkludert festivalopptredener på festivaler som Iceland Airwaves, Storsjöyran, Øyafestivalen, Storåsfestialen og Pstereo, og opparbeidet en armé av fans. Turen
fortsetter nå i en tunell flombelyst med grønne, røde, lilla og blå strober. Høsten 2010 skal 22 på en omfattende turne over hele Norge hvor 2talt 22 konserter skal gjennomføres.

Gåte-gitarist Magnus Børmarks hjertebarn 22, slipper debutalbumet Flux 22. september. Singelen "I AM THAT I AM" har vært B-listet på NRK P3 siden tidlig i sommer og varsler om noe veldig stort i gjære. Står vi foran tidenes albumdebut fra et Trondheimsband?

FLUX består av 11 spor som etter flere års arbeid er den totale utkrystalliseringen av et band mer idérikt og banebrytende enn noe annet Norsk band. Vi snakker om musikk som  er komponert en plass der skillelinja mellom drømmenes univers og den våkne tilstand er syltynn. Se for deg Alice i Eventyrland, med Queen, Meshuggah og Radiohead rundt bordet, hvor tekoppene er fylt til randen med frisk peppermyntete.

Konsertenergien står 100% inntakt på albumet, selv etter at akustikken og energien er klemt igjennom all verdens elektronikk og kompressorer, og lydfiler er sendt over Atlanteren til Brian "Big Bass" Gardner (Queens Of The Stone Age, Michael Jackson, Beck) for mastring.

"Med sin særdeles energiske og enda mer idérike progpop har de risset ut sin helt egen nisje både live og på plate"
Vegard Enlid, Adresseavisen, juli 2010, anmeldelse av singelen "I AM THAT I AM" (Terningkast 5)

    * 22 på Myspace

Kveldens support blir Gluey.

    * Gluey på Myspace

Billetter kan kjøpes på Apollon i Bergen, Billettservice eller i døra på Hulen*

*Gjelder dersom konserten ikke er utsolgt på forhånd.