CHILDREN OF BODOM til Oslo (26/3)

CHILDREN OF BODOM til Oslo (26/3)

 

Rockefeller lørdag 26. mars 2011

 

CHILDREN OF BODOM

ENSIFERUM

MACHINAE SUPREMACY

Billetter i salg fra i dag, mandag 15. november, kl.12.00.

Children Of Bodom spiller mørk metall fra de dype finske skoger. Med hardt tempo og teknisk briljering debuterte de rett inn i det internasjonale markedet med "Something Wild" i 1997. Før turneen sparker i gang neste år er de klare med sitt foreløpig navnløse syvende studioalbum, produsert av Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet).

Med seg på tur har finnene landsmennene i Ensiferum og svenske Machinae Supremacy, to mørke band som gjør denne kvelden til en komplett pakke for fans av melodisk death/heavy metal.

Rockefeller 25 år 1986 – 2011

Den 14. mars 2011 er det nøyaktig 25 år siden konsertstedet Rockefeller åpnet sine dører. De 25 årene som da vil ha gått er stappfulle av norsk livehistorie, store internasjonale besøk, oppturer, nedturer, utvidelser, filmer, bøker og alt en ellers kan ønske seg av en live-scene.

I 1986 startet Rockefeller i det små. I dag består huset i Torggata av to scener (John DEE kom til i 1997), Pub i kjelleren, fem etasjer, store sidelokaler, ti barer og kapasitet på til sammen over 2000 personer. I 2006 tok vi også over driften av ærverdige Sentrum Scene med sin 1750 kapasitet. Rockefeller framstår i dag som et sted med solide røtter og lange tradisjoner, et sted med opparbeidet kunnskap og lang erfaring, et trygt sted å regne med for framtiden.

Rockefellers 25-årige suksesshistorie skal feires med et stort jubileumsprogram i 2011. Det som er sikkert er at vi kommer til å presentere en rekke store og spennende navn på programmet i denne perioden, og ha fulle hus og stormende jubel i salen. Akkurat sånn som vi liker aller best. Følg med de neste ukene og månedene for flere spennende oppdateringer om jubileumsfeiringen.

 

www.myspace.com/childrenofbodom

www.rockefeller.no
——————————————————————————–

Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 320,- + bill.avg. i forsalg påwww.rockefeller.no , Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.