VOLBEAT – Trondheim 18/10

VOLBEAT – Trondheim 18/10

Mandag 18. oktober 2010 – Trondheim/Samfundet-Storsalen

 

VOLBEAT

+

ENTOMBED

+

THE KANDIDATE

 

<< UTSOLGT >>

 

18 år leg plikt

Danske Volbeat har med en unik kombinasjon av metal, 50-tallsrock og punk vokst seg til et av Europas største rockeband. I oktober setter de for første gang fyr på Storsalen med ny plate i bagasjen.

Volbeat er kritikerroste for sin innovative blanding av sjangre og fenomenale låtskriving, og når de gjester Samfundet i oktober kan du forvente deg en mektig kombinasjon av alt fra metal og rock’n’roll til 60-tallsbeat og pop-punk. Godt hjulpet av den karismatiske frontmannen Michael Poulsen, ofte karakterisert som en gal og hard utgave av Elvis, brer deres Elvis-metal seg over Europa som ild i tørt gress, og den 18. oktober setter de endelig fyr på Storsalen.

Bandets nye og fjerde album: Beyond Hell/Above Heaven er sluppet nå. Sjekk det ut!

Fra før av kan Volbeat skilte med topplasseringer på danske, svenske og finske hitlister, utsolgte turnéer i hele Europa, spillejobber på mer enn 30 festivaler i fjor sommer og åpningskonserten på Roskilde Festival for 60 000 publikummere. På toppen av det hele har de tidligere turnert med Metallica, og for tiden turnerer de med ingen ringere enn AC/DC.

Volbeat på Myspace

 

Svenske Entombed startet ut som death metal-band men har i senere tid hentet inspirasjon fra både hardcore punk og thrash og spiller nå det som blir kalt death’ n ‘roll. De er rett og slett pioneerer innen sin sjanger. Bandet er ett av de mest respekterte metalbandene på musikkscenen og selv om de kan skilte med 20 års erfaring utfordrer de fremdeles med musikken sin.

http://www.entombed.org/

 

The Kandidate er ett av de absolutt mest ettertraktede danske talentene på metalscenen. Bandet spiller thrash-metal med samme hensynsløshet som Slayer. Med folk fra Hatesphere gir de deg heftige riff, steinhard tromming og sint vokal. Nakkestøtta kan komme godt med etter denne konserten.

http://www.myspace.com/thekandidate