KVELERTAK & PURIFIED IN BLOOD med Trondheimsbesøk (15/10)

KVELERTAK & PURIFIED IN BLOOD med Trondheimsbesøk (15/10)

Fredag 15. oktober 2010 – Trondheim/Samfundet-Storsalen

 

KVELERTAK

+

PURIFIED IN BLOOD

+

DOMINIC

+

WOLVES LIKE US

 

C.C. NOK 140/180,-

18 år leg plikt

Etter ett utrolig trøkk på billettsalget, har vi valgt å flytte konserten fra Klubben til Storsalen. Så nå er det lagt ut mange flere billetter til konserten.

Du skal ha bodd under en stein det siste året om du ikke har fått med deg den massive hypen rundt Stavangerbandet Kvelertak. MEN, før Urørtfinalen 2010, før albumdebut, før lovord fra Asbjørn Slettemark og massiv kritikerros i alle medier, gjorde Kvelertak en av siste første liveopptredener på Samfundet for et knippe heldige publikummere. Fredag 15. oktober gjentar de suksessen. Med seg har de kompisene i det legendariske hardcore-bandet Purified in Blood. Disse billettene vil ryke fort – gjør deg selv en tjeneste og vær tidlig ute!

Support; Domenic og Wolves Like Us, se mer informasjon nedover siden!

Kvelertak ble startet i Stavanger 2007, da Erlend Hjelvik og Bjarte Lund Rolland trommet sammen en kompisgjeng for å spre den uhellige kombinasjonen av Rollands popteft og Hjelviks store kjærlighet for metal. Musikalsk henter og leverer Kvelertak skamløst fra alle leire. Med fokus på sterke låter, like beinharde som catchy, med melodiøse, illsinte punk-/hard-rock og metall-tendenser. Eller, "et koldtbord av riff", som de selv beskriver det. Bandet blir regnet som et av Norges absolutt beste live-band, og i sommer har de utsatt også resten av kontinentet for sine energiske riff på sin Europa-turné sammen med Converge.

Anmeldelser:"Kvelertak rocker så heftig at de tar pusten fra deg.", Terningkast 5, VG.

  • "[…] en av de viktigste norske rockeplatene på mange år.",Terningkast 5, Dagbladet.

  • "Dette er norsk rock på sitt beste.", 6/6, BT.no.

  • "Glimrende debut som leverer tempo og driv hele veien!", 10/10, Musikknyheter.no

  • "Dette er en debut som sender Kvelertak direkte fra det søte, stygge helvete og opp i eliten"

  • "Kvelertak debuterer med det som kjapt kan bli stående som årets norske rockeplate.", Lydverket, terningkast 5

Sjekk ut: www.myspace.com/kvelertak

 

Purified In Blood har vært borte og kommet tilbake igjen. Det har gått fire år siden bandet slapp debutalbumet . Siden den gang har de rukket å bli oppløst og finne sammen igjen. Nå skal de erobre verden med albumet Under Black Skies.Inspirasjonen til det nye Purified in Blood kommer like mye fra doom som fra thrash. Variasjonen er større enn noen gang og budskapet om jordens ødeleggelse i regi av menneskeheten er det samme, for ikke å si sterkere. Purified ble tildelt seks øyne på terningen av Dagbladets anmelder for konserten de gjorde under årets by:Larm, og bandet er kjent for å være et liveband i en klasse for seg selv. De leverer som aldri før, og gjeninntar tronen med et enda tyngre sound og et like brennende engasjement.

"Blodig comeback", Terningkast 5, VG

www.rogalandsavis.no

Sjekk ut: www.myspace.com/purifiedinblood

 

Support:

Dominic er for de uinvidde et hardcore/diy band fra Trondheim som har holdt det gående i nærmere ti år. Med flere Europaturneer under vingene samt en rekke fantastiske utgivelser på både cd/vinyl og kassett er Dominic et av de sentrale bandene i HCundergrunnen i Norge idag

Sjekk ut: http://www.myspace.com/dominicdgb

Wolves Like Us: Planene om å starte band sammen ble lagt på nachspiel en isende Oslonatt i 2010, og i slutten av mars møttes de i øvingslokalet for første gang. Knapt 6 uker etter første øving var første innspilling klar, og låta "Deathless" kåret til Ukas Urørt allerede 14. juni.

Sjekk ut: http://www.myspace.com/wolveslikeusss