AUDREY HORNE med konsert på hjemmebane (17/9)

AUDREY HORNE med konsert på hjemmebane (17/9)

Fredag 17. september 2010 – Bergen/Garage

AUDREY HORNE

C.C. NOK 180,- + avgift

20 år leg plikt

Audrey Horne er en bergensk rockegruppe som spiller melodisk hard rock / post-grunge. Gruppen er en supergruppe med medlemmer fra blant annet Enslaved, Sahg og Gorgoroth.

 

AudreyHorne_2010.jpg

Audrey Horne, som har hentet sitt navn fra en skikkelse i David Lynch sin TV-serie Twin Peaks, gav ut sin debutplate No Hay Banda i 2005. For denne fikk de Spellemannprisen 2005 i klassen metal. De var også nominert til Spellemannprisen 2007 for Le Fol i klassen metal.

 

Bandets siste plate ble belønnet med terningkast 5 i blant annet VG.

VG skriver: Så lenge du kan appellere til fans av både Tool og Alice In Chains, er det ingen tvil om at Audrey Horne «risikerer» et massivt gjennombrudd med sitt nye, selvtitulerte album. Helt fortjent, i så fall.

Det ligger en nesten ekstrem melodiøsitet bak de stadig mer massive og episke gitarveggene til bergenserne, og det er nettopp de iltre riff- og sologitarene til Ice Dale og Thomas Tofthagen som sørger for fremdriften når vokalist Toschie skyves litt i bakgrunnen. Men det låter på alle måter svært i positiv forstand, forbilledlig understøttet av Joe Barresis arenarock-produksjon. «Audrey Horne» kan vanskelig unnlates når årets norske rockskive kåres.

www.audreyhornemusic.com