ENSLAVED ut på intimturne i Norge

ENSLAVED ut på intimturne i Norge

I forbindelse med ny plate er noe av det mest spennende å møte publikum live for å presentere det nye materiale. Med "Axioma Ethica Odini" kommer vi til å legge ut på en Europaturne som support for Dimmu Borgir, en turne som avsluttes i Oslo 18. oktober. Nå er Enslaved et band som har mottatt overveldende støtte fra det norske publikummet gjennom de siste platene – noe vi har erfart både på klubbscener, store og små festivaler over det ganske land. Derfor ønsker vi å lansere en kort serie tett-på konserter i Norge i forkant av turneringen. Vi ønsker å ta konsertopplevelsen tilbake til forumet Enslaved utviklet seg i; til der bandet er i dag:  rett i trynet, dedikert spilling og høy-energi-rock’n’roll innstilling kombinert med psykedeliske og atmosfæriske sfærer. VI inviterer publikum til å ta del i en utveksling av energi med høy intensitet og høyt volum (og et og annet høyt hårfeste): Bli med på dette musikalske ritualet! – Enslaved

 

 

 

29.09 Blæst, Trondheim

30.09 Parkteateret, Oslo

01.10 Union Scene, Drammen

02.10 Garage, Bergen

 

Enslaved_Axioma.jpg

 

 

Axioma Ethica Odini slippes 20. September og første låt ut fra albumet er nå tilgjengelig på bandets Myspaceprofil http://www.myspace.com/enslaved