ILLUISION SUITE på Elm Street i morgen (4/9)

ILLUISION SUITE på Elm Street i morgen (4/9)

Illusion Suite har hatt sin debutskive "Final Hour" ute i et år. Det skal feires med konsert på Elm Street førstkommende lørdag og ikke minst skal vi opptre på Progpower USA i Atlanta fredag 10. september hvor Kamelot og Hammerfall headliner! Siden vi slapp debutalbumet vårt i Europa og Nord Amerika midt i august 2009 har vi solgt cirka 3000 album. I nøyaktig samme tidsrom har vi gjort i alt 13 klubbkonserter i Norge foran cirka 1700 betalende gjester, og nå blir vi altså belønnet med å få lov til å spille et sett på legendariske og prestisjetunge Progpower USA.  

Her er utdrag fra den ferskeste Illusion Suite liveanmeldelsen, som er fra Rebel Heart Rock Festivalen (John Dee) 15. mai: "Illusion Suite er av et helt annet kaliber enn bandene som spilte før dem. Det var derfor merkelig merkelig at de ble avspist med en halvtimes spilletid. Bandet leverer sin relativt tradisjonelle, men likevel særpregede, prog metal på en flott måte. Jeg har ingen problemer med å annerkjenne dette som gnistrende god prog metal, og alle som liker sjangeren bør sjekke ut debutskiva deres fra i fjor, om det ikke alt er gjort. Illusion Suite glir således fint inn som en del av den sterke floraen av norske prog metalband som blomstrer for tida". Ole Knut Løstegaard i Scream Magazine juni/ juli 2010.