HELLOWEEN & STRATOVARIUS til Oslo (9/12)

HELLOWEEN & STRATOVARIUS til Oslo (9/12)

Torsdag 9. desember

The 7 Sinners World Tour 2010/11

HELLOWEEN

+

Very special guest
STRATOVARIUS
 

Etter kjempesuksessen med Hellish Rock World Tour 2007/08 skal heavy metal-legendene Helloween endelig ut på veien igjen. De var et av de viktigste europeiske metallbandene på åttitallet, og har fremdeles en stor og trofast fanskare. De er aktuelle med ny plate i oktober. Med seg på turneen har de hardrockveteranene i Stratovarius. De er ute med sin tolvte plate "Polaris" og det særegne majestetiske lydbildet er på plass. Superkeyboardist Jens Johansson (ex- Yngwie Malmsteen) og vokalist Timo Kotipelto kaster seg som vanlig inn i symfoniske krumspring.

www.helloween.org
www.stratovarius.com

Bill. kr. 320,- + bill.avg.

18 år leg.