PARTY SAN OPEN AIR 2010

PARTY SAN OPEN AIR 2010

PARTY SAN
METAL OPEN AIR 2010

Bad Berka,Tyskland

12/8 – 14/8

PARTY SAN OPEN AIR ble første gangen arrangert i august i 1996, og andre gangen i september 1996. Deretter er festivalen arrangert årlig og i år arrangeres den offisielt for 15. gang. Festivalen arrangeres i den lille tyske byen Bad Berka. Den lille byen er kjent for sine spa og ligger ca 13 mil sørvest for Leipzig.
Party San går over 3 dager og det er kun 30 band totalt. 6 band spiller den første dagen og de 2 siste dagene spiller 12 band på hver av dagene. Festivalen er kjent for å booke band av den mer extreme sorten og det er ofte norske band i line upen. I år som i fjor er det 2 norske innslag: SARKE og AURA NOIR.

Headlinere i år er WATAIN, AUTOPSY og CANNIBAL CORPSE. Blant resten finner vi navn som ASPHYX, LIVIDITY, MILKING THE GOATMACHINE, DYING FETUS, ORIGIN, LOCK UP, NAPALM DEATH, NECROPHAGIST og SUFFOCATION. Absolutt ingen dum line up for de som liker sin metal knallhard og extreme.

Et festivalpass inkludert camping koster ikke mer enn 48,80 Euro eller i underkant av 400 norske kroner, så dette er et godt og rimelig festivalalternativ til de store utsolgte festivalene som Wacken og Summer Breeze.

CannibalCorpse_08.gif

PROGRAM

 

Torsdag 6. august:

WATAIN
DEMONICAL
THE DEVILS BLOOD
KETZER
MERRIMACK
MONSTROSITY

Fredag 7. august:

AUTOPSY
ASPHYX
THE CROWN
DEVOURMENT
DYING FETUS
LIVIDITY
MILKING THE GOATMACHINE
OFERMOD
ONHEIL
ORIGIN
SARKE
SUICIDAL ANGELS

Lørdag 8. august:

CANNIBAL CORPSE
AURA NOIR
DESASTER
GHOST BRIGADE
LOCK UP
MANEGARM
NAPALM DEATH
NECROPHAGIST
SUFFOCATION
TRIBULATION
UNDER THAT SPELL
VARG