KAMELOT med dobbelkonsert i Trondheim (5/7 & 6/7)

KAMELOT med dobbelkonsert i Trondheim (5/7 & 6/7)

Mandag 5/7 & tirsdag 6/7 2010 – Trondheim/Blæst

KAMELOT

Mandag 5/7 – 18 års leg plikt
Tirsdag 6/7 – 20 års leg plikt UTSOLGT

 

 
 
01.Kamelot- Band

 

Jepp du leser rett, bandet hadde lyst til å gjøre en intim konsert i Trondheim før bandet reiser over til Helsinki og festivalspilling.

Kamelot er et symfonisk / power / progressiv metal-band fra Tampa i Florida med norske Roy Khan som vokalist.
Bandet ble dannet av gitarist Thomas Youngblood og trommeslager Richard Warner i 1991. Sistnevnte forlot bandet i 1997, og ble erstattet av Casey Grillo. Roy Khan fra Elverum tok over som vokalist da Mark Vanderbilt valgte å forlate bandet i 1997. Glenn Barry forlot så bandet i november 2009, og ble erstattet av Sean Tibbetts som hadde turnert med bandet i nesten tre år mens Barry tok seg av familien.

Selv om bandet er fra Tampa i Florida, så har de etterhvert også knyttet seg til Norge. I forkant av innspillingen av både The Black Halo og Ghost Opera tilbragte bandet en periode på en hytte i Norge for å hente inspirasjon.

11. februar 2006 opptrådte Kamelot for første gang i Norge, nærmere bestemt på Rockefeller i Oslo. Konserten ble filmet med Patric Ullaeus som regissør. Opptaket ble gitt ut som konsert-DVD og konsertalbum. Som gjester hadde Kamelot fått med seg blant annet Simone Simons (Epica).

Dørene åpner kl.21.00

Kl.22.00