KEEP OF KALESSIN i Oslo (15/5)

KEEP OF KALESSIN i Oslo (15/5)

Lørdag 15. mai 2010 – Oslo/Rockefeller

KEEP OF KALESSIN

+

AUDREY HORNE
(Special guests)

+

IN VAIN

C.C. NOK 225 + avgift

18 år leg plikt

Blackmetallerne kommer med sin nye plate "Reptilian" 10. mai, oppfølgeren til "Kolossus" som fikk femmere i Adressa og Aftenposten: "Majestetisk villskap". Og ja: de var også med i årets norske finale i MGP med låta "Dragontower" som sanket over 250 000 stemmer.

Skepsis og rampestreker har byttet plass med spaltemeter med positiv omtale i dagspresse, Spellemannspriser og sosial anerkjennelse. Trønderne i Keep of Kalessin har maktet å gjøre denne positive omdreiningen til en farbar vei for sitt glødende virke. Ikke bare oppnådde de pallplassering med den mye omtalte MGP-deltakelsen, de har også klart å holde på sin gamle kjerne av fans. Noe av et mesterstykke, med tanke på de kulturelle motsetningene dette innebærer.

Platene Armada og Kolossus åpnet dørene til en bredere publikumsmasse uten å gå på tvers av sin musikalske brodd. I mai kommer bandet med det flunkende nye albumet Reptilian som også inneholder suksess-singelen "The Dragontower". Gjetordene  om at et storverk står for trappene har allerede begynt å svirre.
www.keepofkalessin.no

InVain er med som support på Keep of Kalessins turné.