KEEP OF KALESSIN i Stavanger (14/5)

KEEP OF KALESSIN i Stavanger (14/5)

Fredag 14. mai 2010 – Stavanger/Folken

KEEP OF KALESSIN

+

IN VAIN

C.C. NOK 170/190/230 + avgift

18 år leg plikt

Vi skjønner jo godt at deler av det beinharde metallmiljøet blir pittelitt forfjamsa og provosert når et av norges beste band innen sjangeren leker med et såpass lite "kred" system som  MGP. Men ærlig talt, så lenge disse gutta faktisk gjør det på sine musikalske premisser, er det vel lov å leke litt med djevelen(!) av og til også, eller?
Uansett, vi kan garantere en formidabel metall kveld her, med alt som hører med. Sanger om dragetårn og hele det fantastiske universet deromkring. Splitter ny plate har de også med seg, albumet "Reptilian" kommer ut mandagen før.

Skepsis og rampestreker har byttet plass med spaltemeter med positiv omtale i dagspresse, Spellemannspriser og sosial anerkjennelse. Trønderne i Keep of Kalessin har maktet å gjøre denne positive omdreiningen til en farbar vei for sitt glødende virke. Ikke bare oppnådde de pallplassering med den mye omtalte MGP-deltakelsen, de har også klart å holde på sin gamle kjerne av fans. Noe av et mesterstykke, med tanke på de kulturelle motsetningene dette innebærer.

Platene Armada og Kolossus åpnet dørene til en bredere publikumsmasse uten å gå på tvers av sin musikalske brodd. I mai kommer bandet med det flunkende nye albumet Reptilian som også inneholder suksess-singelen "The Dragontower". Gjetordene  om at et storverk står for trappene har allerede begynt å svirre.
www.keepofkalessin.no

InVain er med som support på Keep of Kalessins turné.