TRIOSPHERE med livegigs

TRIOSPHERE med livegigs

I en oppdateringsmail fra Silver i Triosphere forteller han følgende: "Vi har nå signet med AFM Records for fire album fremover, og den første kommer allerede 28. mai og har fått tittelen "The Road Less Travelled". I Norge fortsetter vi vårt gode samarbeid med FaceFront, og i Japan blir det som tidligere selskapet Spiritual Beast som tar seg av releasen."

Silver kan også røpe at smakebiter fra den nye skiva ligger nå på myspace.com/triosphere og www.thetriosphere.com.

"For de som har anledning så spiller vi sammen med Kamelot på Sentrum Scene førstkommende lørdag (17/4), Karmøygeddon i Haugesund neste fredag (23/4), og på Jevnaker med våre gode venner i Arch Enemy neste lørdag (24/4). På alle disse konsertene vil vi fremføre minst fire låter fra den kommende plata", avslutter Silver, som også har bestemt seg for å rette opp en 12 år gammel feil gjort av Season of Mist og forteller at hans riktige navn er Marius, og ikke Marcus.