ÅGE & SAMBANDET på Samfundet (26/3)

ÅGE & SAMBANDET på Samfundet (26/3)

Fredag 26. mars 2010 – Trondheim/Samfundet – Storsalen

ÅGE ALEKSANDERSEN & SAMBANDET

C.C. NOK 240/300

18 år leg plikt

 

Studentersamfundet i Trondhjem har æren av å presentere trønderrockens konger; Åge Aleksandersen og Sambandet fredag 26. Mars! Nå skal vi levva livet! Synes du at atomkrig er forjævlig, og at vinteren er for lang? Ta turen til Samfundet da vel, for denne kvelden byr vi på grunnkurs i trønderrock med semesterets obligatoriske Åge-konsert.

 

På tampen av mars måned kan vi love mytji lys og mytji varme i kalde trondheimsnatten. Trondheims svar på Bruce Springsteen, Åge Aleksandersen, skilter med en karriere på over 40 år som rocker, og stiller med en backkatalog bestående av udødelige, ærlige og følelsesladde folkefavoritter. Med låter som "4 pils og 1 pizza", "Dains med dæ", "Rio de Janeiro", "Levva livet" har han trollbundet det norske folk med sin brumlete sexy-stemme i åreveis. Og når det bys opp til dans i Storsalen er Åge virkelig på hjemmebane. Vi har sett det før og vi vil se det igjen! Mannen leverer alltid, og fantastisk stemning garanteres.

Åge-vors i Klubben fra klokken 21:00, vi sees!

myspace.com/aleksandersen