RAISE THE DEAD 2010 er avlyst

RAISE THE DEAD 2010 er avlyst

RAISE THE DEAD 2010 AVLYSNING

Det er med svært tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse årets Raise The Dead Festival. Av personlige årsaker lar den seg dessverre ikke gjennomføre. Vi ønsker å gi alt og kun det beste til artister og publikum, så istedenfor å gjøre ting halvveis ser vi dessverre at den beste løsningen blir å avlyse i år. Vi hadde nesten hele line-up'en klar med fete band og noen av disse vil spille singel-gigs i Oslo utover høsten. Noen vil bli spart til Raise The Dead 2011. Dermed er det bare å se opp for fete shows til høsten.
Oppdatering angående dette kan sjekkes på http://www.facebook.com/l/649ee;www.oldschoolbooking.no . Meld dere gjerne på vårt newsletter.
Vi vil gjerne takke publikum som stilte opp i 2009. Velkommen igjen på Raise The Dead i 2011. Dette er ikke over…..