RAGA ROCKERS på Samfundet (19/3)

RAGA ROCKERS på Samfundet (19/3)

Fredag 19. mars 2010 -Trondheim/Samfundet

RAGA ROCKERS

C.C. NOK 220/280

18 år leg plikt

 

Endelig er rockeheltene tilbake! Raga Rockers slipper sitt ellevte studioalbum, "Shit Happens", 1. mars, og feirer dette med å lage fest i Storsalen. Fikk du med deg konserten under UKA-07, vet du at du kan glede deg. Hvis ikke, får du en ny sjanse fredag 19. mars.

 

Raga Rockers er bandet som passer for både gladkristne småbarnsmødre, øldrita tølpere, Oslo-patrioter, åttitallsnostalgikere og kids født på nittitallet. Bandet sprang ut av punken tidlig på 80-tallet, og Michael Krohn & Co. var kongene på haugen. Raga klarer å få rock på norsk til å høres utrolig bra ut, snerrende brilliant vokal, levert med troverdighet og kule rim. Krohn er blant norsk rocks mest betydningsfulle låtskrivere, og på sitt beste er det ingen andre som nærmer seg hans nivå som rocketekstforfatter.

Bli med på festlighetene og opplev et av norsk rocks fire store, både nye og gamle fans kan skråle og synge med på klassikere som "Noen å hate" og "Hun er fri".

ragarockers.no