Kommende konserter på Last Train

Kommende konserter på Last Train

TIRS 9/3 BLOOD ON WHEELS 70,-
Moving Oos-vokalist Frank Reppen fronter nå et langt røffere band: BLOOD ON WHEELS! Et band hvor den primitive energien til The Stooges og Monster Magnet dyrkes, men kombineres med sørstatsrockens melodier og gitardetaljer. Legg til litt klassisk rocklyrikk og en dose hylende kaosgitar og du får BLOOD ON WHEELS, bandet som lar deg stå (eller ligge) igjen utmattet men med et smil om munnen! Bandet så dagens lys våren 2009 og består av folk med fartstid fra bl.a. Moving Oos, All Trouble, Cadillac og Nullskattesnylterne. BLOOD ON WHEELS starter innspillingen av sin debutplate våren 2010. Bandet er allerede nå aktuelle med sitt bidrag til samleren Trondheim Calling og kan oppleves for første gang i Oslo på Last Train.
http://www.myspace.com/bloodonwheels

ONS 17/3 – Rød Stær 70,-
Ryktene sier at Rød Stær under sin debutkonsert i Oslo på galleri 0047 i
slutten av januar presenterte en blanding av noise og harmonier som
fikk bygningen til å riste. Vi kan med glede meddele at bandet skal
holde sin neste Oslokonsert på Last Train, onsdag 17. mars. Rød
Stær ble startet av Bård Torgersen og Leifson Persbråten sommeren 2008,
og har siden da sluppet en haug med videoer, gitt ut bok, og albumet
Tilbake til Varmland. Med seg på seg scenen har bandet David Gurik, aktuell med flere nye prosjekter på sitt nyoppstartede label, Sonmoi Records.
http://www.myspace.com/roedstaer

TORS 18/3 – Orango 60,-
Trioen Orango er tilbake etter en periode med hvile. De ble for noen år siden regnet som et av landets mest håpefulle band, med sterke låter og godt grep om konsertpublikum. Orango har gjennom noen utgivelser og en mengde opptredener de siste 10 åra vist seg som en livlig gjeng med godt grep om lydene fra klassisk 70-tallsrock. Skiva Villa Exile ble i 2004 beskrevet av VG som stilsikkert og rocka debutalbum som nesten uten unntak er spekket med energiske, kontante og melodiøse låter (terningkast 5).
http://www.facebook.com/group.php?gid=184446074758

Kommende konserter
TIRS 23/3 – Bourgeois Stallion 50,-
SØN 4/4 – Izakaya Heartbeat 50,-
TORS 22/4 – Bungalow Ranchstyle
TORS 6/5 Charlotte & The Co-Stars 80,-
SØN 23/5 – Meadows & Io
TORS 27/5 – Astroburger 100,-
SØN 6/6 – Those Nights (DK) 100,-
TORS 24/6 – Magnus Moriarty
TIRS 10/8 – Gerlija

www.lasttrain.no