HEAVEN SHALL BURN klare for Hove

HEAVEN SHALL BURN klare for Hove

Heaven Shall Burn bekreftet til Hovefestivalen 2010.

Tyske Heaven Shall Burn er klare for Hovefestivalen 2010. Kvartetten fra Saalfeld i Tyskland var en av de første gruppene til å rive ned grensene mellom death metal og hardcore, og er et blytungt band med sterke meninger. Fjorten år etter at bandet ble dannet er Heaven Shall Burn større enn noensinne.

– Heaven Shall Burn er fast innventar på Europas største rockefestivaler, og er allerede bekreftet til enorme Rock Am Ring til sommeren. Det blir nok livlig foran scenen når dette bandet sparker i gang på Hove, sier festivalens bookingsjef, Toffen Gunnufsen.

Bandet har gitt ut fem studioalbum så langt i karrieren, og deres seneste album, Iconoclast (Part 1: The Final Resistance), har blitt tatt godt imot av både fans og presse. Typisk for bandet er at også dette albumet fylt med sterke, samfunnsengasjerte tekster.  Anti-rasisme og sosial urettferdighet er gjennomgående temaer i HSBs tekster.

HSB har ved flere tilfeller turnert med band som As I Lay Dying og Evergreen Terrace, og er som nevnt klare for en rekke av Europas største festivaler denne sommeren.

Hovefestivalen går av stabelen 29. juni – 2. juli på Tromøya utenfor Arendal. Foreløpig er bl.a. Muse (UK), Them Crooked Vultures (US), As I Lay Dying (US), Every Time I Die (US), A Day To Remember (US), Alexisonfire (CAN)Atreyu (US) og Gallows (UK) bekreftet. For mer informasjon www.hovefestivalen.no