HUSK UGLY U-HJELP i morgen 27/2 på Betong

HUSK UGLY U-HJELP i morgen 27/2 på Betong

UGLY U-HJELP
From the Gutter of Oslo to the Children of Ghana

SOUTH OF HEAVEN har "gleden" av å presentere tidenes mest lugubre bistandskonsert! Fem av Tiggerstadens mest søplete band spiller nemlig opp til folkefest lørdag 27. februar på Studentersamfundet Chateau Neuf/Betong, hvor du vil få se orkestre som COCKROACH CLAN, VESEN, LYDIA LASKA, LOBOTOMIZED og RIKETS CRUST besudle Klubbscenen etter tur. I et anfall av mortheresask nestekjærlighet har vi til og med bestemt oss for å donere alt overskudd uavkortet til barnehjemmet Mercy i Tamale, Ghana. Sjelden vil vel en konsert gi deg så god samvittighet! Det skjer i disse dager at det går ut en befaling: Grav frem festbrallorna, sal opp partyhesten og ri inn i verdens styggeste solnedgang sammen med oss!

Lørdag 27. februar kl 19.00
CC: 100 / 50 kr (ikke-medl./medl. av Studentersamfundet)

19.00: Dørene åpner

20.00: RIKETS CRUST
20.45: VESEN
21.45: LYDIA LASKA
22.45: LOBOTOMIZED
23.45: COCKROACH CLAN

VEL MØTT!