MAGNUM til Trondheim Rock

MAGNUM til Trondheim Rock

Trondheim Rock holder seg til formelen og er stolte av å presentere MAGNUM på sin Classic Rock Night. Trønderfavorittene er endelig tilbake, og Lørdag 22. mai 2010 vil bli en "kosekveld" av de sjeldne når mestrene innen melodisk rock entrer scenen. Med sine mange hits på europas mange lister, er det vel få som ikke har et forhold til dette bandet. Magnum besøkte trondheim forrige gang i sekelskiftet 80-90 og hadde høye plasseringer på Adresseavisens Trøndertoppen. 

Magnum er et band som fortsatt elsker å turnere, lage nye album i kjent Magnum-stil, og gi sine tusener av trofaste fans det de vil ha, nemlig Magnum slik bare Magnum kan. Etter comback'et på starten av dette årtusenet, har de markert seg med flere gode album og konserter. Med sine 15 studio-utgivelser jevnt fordelt utover en lang karriere, er vi sikre på at dette vil bli en fantastisk aften.

Våren 2009 ble albumet "Into The Valley Of The Moon King" sluppet, med magiske historier, følsomme melodier og sterke rytmer som berører Magnum's fans og kritikere. Som få andre globale rockeband lykkes gitarist/låtskriver/produsent Tony Clarkin, vokalist Bob Catley og de andre tre bandmedlemmene i Mark Stanway (keyboard), Al Barrow (bass) og Harry James (trommer) med jevne mellomrom i å ta sine lyttere med på en eventyrlig reise gjennom fortryllende territorier. Slik var det også for tretti år siden og har heldigvis ikke endret seg fram til i dag. 22. mai 2010 vil Trondheim inngå som en naturlig del av denne reisen.

Ingen Trondheim Rock uten lokale representanter: 


DIVIDED MULTITUDE klare for Trondheim Rock
 
Det meget rutinerte fosenbandet Divided Multitude er klare for sin opptreden på GBOB-scenen fredag 21. mai. Direkte fra turne i Tyskland og Danmark har de med seg materiale fra sitt nye album Guardian Angel som slippes til våren.NO DAWN entrer GBOB-scenen på Trondheim Rock
Nord-Trøndelag er representert på Trondheim Rock 2010 i bandet No Dawn, som starter det hele fredag 21. mai 2010. Bandet slipper et flunkende nytt mini-album på senvinteren.


Billetter til Trondheim Rock 2010 kjøper du ved å klikke her.

Klikk for å bestille billetter

NB: Egen sjenkefri sone for de under 18 år begge dagene.

 

 PS: Flere band annonseres fortløpende, og programmet på Prinsen kommer ettehvert. Det jobbes med en aldri så liten overraskelse for søndag 23. mai.


Foreløpig bekreftede band 2010:

Lørdag 22. mai
MAGNUM (UK)

Trondheim Rock er meget stolte av å kunne presentere Magnum! Trønderfavorittene er endelig tilbake, og Lørdag 22. mai 2010 vil bli en "kosekveld" av de sjeldne når sikkerstikket Magnum entrer scenen. Med sine mange hits på europas mange lister, er det vel få som ikke har et forhold til dette bandet. Magnum er et av ganske få storheter helt tilbake fra syttitallet som fortsatt elsker å turnere, lage nye album i kjent Magnum-stil, og gi sine tusener av trofaste fans det de vil ha, nemlig Magnum slik bare Magnum kan. Med hele 15 studio-utgivelser jevnt fordelt utover en snart 40 år lang karriere, er vi sikre på at dette vil bli en fantastisk aften.

 

 

Fredag 21. mai kl. 21:30 (GBOB-scenen)
DIVIDED MULTITUDE (NO)
Fredag 21. mai ca. kl. 21:30 står fosenbandet DIVIDED MULTITUDE på GBOB-scenen, Trondheim Torg. Å plassere bandet  i en bås er nesten umulig, men Progressiv Power Metal er kanskje det nærmeste. Her er det svimlende toner og harmonier skjønt forent med et trøkk vi aldri har hørt fra Fosen tidligere. Dette vil bli en stor opplevelse for de som er glad i melodiøs tung metal.

 

 

Fredag 21. mai kl. 18:45
NO DAWN (NO) (GBOB-scenen)

No Dawn er et teknisk, hardtslående og melodisk death metal-band fra Steinkjer i Nord-Trøndelag. Bandet er i ferd med å avslutte arbeidet med sitt 5-spors minialbum. Rune Stavnesli (Keep Of Kalessin) skal nå mixe albumet, før det går til mastering og trykk.
Video på låten 'Ascending Malice' finnes allerede på bandets webside. Filmingen til video nr 2, 'Death In Solitude' er nå filmet og produsent Håvard Arnstad er over seg av begeistring; "Death In Solitude har et like stort hitpotensiale som 'Fuel For Hatred' med Satyricon"! Arnstad er en kjent videoprodusent, bl.a. med videoer for nevnte Satyricon.

 

 

Fredag 21. mai kl. 22:15
MAYHEM (NO)
De norske nestorene på den internasjonale metal-scenen, Mayhem, inntar Olavs by. 25 års rockehistorie skal ryste Olav Trygvasson og sende sjokkbølger over torget som vi aldri har opplevd tidligere. Dette blir et forrykende show med en salig blanding av gamle og nye låter, blandt annet fra jubileumsplata "Ordo Ad Chao". Dette blir en unik mulighet til å ta del i norsk metal-historie, og jubileet vil samtidig bli tydelig markert med en egen utstilling på Rockheim. 

 

 

Fredag 21. mai kl. 19:45
KEEP OF KALESSIN (NO)
… som de fleste nå har blitt kjent med som deltager i den norske finalen av Melodi Grand Prix med låta "The Dragontower. Men Keep Of Kalessin er så mye mer enn dette. Det loves et fantastisk show med masse pyro og andre effekter. Dette blir en eksklusiv konsert iflg. bandet selv. Deres kommende utgivelse "Reptilian" slippes også i mai, så dette vil bli en skikkelig generalprøve for bandet. Dette er verdt å få med seg!

 

 

Lørdag 22. mai
D:A:D (DK)
… det danske megabandet, tidligere godt kjent under navnet "Disneyland After Dark". Bandet ble dannet for 25 år siden i København. På bandets første plate kalte villmarken – på den siste forteller de hvilken filosofi det er som stadig holder dem i live. De mest kjente låtene må nok være "Laugh 'n' a 1/2", "Sleeping My Day Away", "Monster Philosophy" og "Soft Dogs". D:A:D er kjent for å være et av europas beste liveband, så vi gleder oss til å bli trollbundet på torget den 22. mai. Dette rocker!