AEROSMITH til Sweden Rock

AEROSMITH til Sweden Rock

AEROSMITH
till Sweden Rock Festival 2010
 
aero4_small.jpg2007 kom Aerosmith, en av rockvärldens verkliga giganter, för första gången till Sweden Rock Festival och gjorde vad många än idag räknar som den bästa spelningen i festivalens historia.
Sedan dess har Aerosmith genomgått en omskrivet stormig tid. Många har undrat: är sångaren Steven Tyler kvar i bandet? Kommer de att splittras, eller kanske skaffa en annan sångare?
Dessa frågor vet vi nu svaret på – Aerosmith ska definitivt inte splittras, och Steven Tyler är i allra högsta grad kvar i bandet! Och inte nog med det. Tyler, gitarristerna Joe Perry och Brad Whitford, basisten Tom Hamilton och trummisen Joey Kramer återvänder till Sweden Rock Festival 2010.
Bostons stoltheter har sedan debuten 1973 erövrat såväl rock'n'rollfansen som MTV-publiken. De har skapat otaliga historiska låtklassiker som "Walk This Way", "Dude (Looks Like a Lady)" "Toys in the Attic", "Dream On" och "Livin' on the Edge", och sleazegenren som vi känner den skulle inte ens ha existerat utan dem. Och som om inte allt detta vore nog: på scen är de proffs ut i fingerspetsarna.

Steven Tyler säger: "Den svenska publiken liknar ingen annan. Vi är alla mycket uppspelta över detta!"

"Detta blir vår första spelning på vår Europaturné", kommenterar Joe Perry, "vi kan knappt vänta tills vi får kicka igång vår turné i Sverige och jag är övertygad att det blir suveränt!

En litt dårlig nyhet til de som hadde håpet å se AEROSMITH i Norge i år; dette blir den eneste konserten med AEROSMITH i Skandinavia i år.


För mer information: www.swedenrock.com