GARY MOORE til Sweden Rock

GARY MOORE til Sweden Rock

Gary Moore till Sweden Rock – för att spela hårdrock!

2010_garymoore_small.jpg Så ska det äntligen ske – Gary Moore kommer till SRF FÖR ATT SPELA HÅRDROCK!
Den irländske gitarrlegenden har som bekant spelat blues, och diverse annat, under de gångna två decennierna. Men i Sverige, där Gary Moore har sin kanske trognaste publik, är det fortfarande först och främst hans hårdrocksklassiker man minns och hyllar. Han slog igenom 1979, då "Parisienne Walkways" blev en hit och han som medlem av Thin Lizzy släppte albumet "Black Rose". Solokarriären inleddes på allvar med "Corridors of Power" 1982, och de efterföljande plattorna, i synnerhet den keltiskinfluerade "Wild Frontier" (1987), gjorde Gary känd på många håll och dyrkad i Sverige. De efterföljande bluesplattorna sålde inledningsvis också mycket bra även här, men det är som sagt främst de personliga och känslostarka hårdrockslåtarna som lever kvar i de svenska fansens minne. "Empty Rooms", "Out in the Fields", "Over the Hills and Far Away" och "After the War", för att bara nämna några. Nu, efter mer än 20 år, kommer klassiker som dessa varvade med en och annan Thin Lizzy-låt åter att genljuda över nejden.

Missa inte chansen att se och höra Gary spela hårdrock.
Det kanske aldrig händer igen.
Detta blir enda spelningen i Sverige!