THE SICKENING + + på Uffa (20/2)

THE SICKENING + + på Uffa (20/2)

 

 

Et uformelt presseskriv om the Sickenings ekstraordinære konsert på UFFA i Trondheim 20.02.2010

 

TheSickening_1.jpg

 

 

20.02.2010 kommer The Sickening tilbake til UFFAhus I Trondheim for å gi våre venner en ny(delig) opplevelse av the Sickening medlemmene sine røtter i musikken. The Sickening har allerede spilt to konserter på UFFA i 2009 med knakende gode tilbakemeldinger. Vi kunne gjerne tenkt oss å kjørt et nytt panzershow med egenproduserte låter i samme stil som tidligere, men vi føler at det blir for tett etter sist konsert i barndommens huler (for Stjernestøv). Derfor tar vi denne gang å skifter ham… the Sickening blir til The Covering, og jada, vi liker klisjeer! The Covering tar for seg et godt utvalg låter som har formet oss til de vi er i dag, og vi svinger innom et godt knippe artister gjennom settet. Uten å røpe for mye kan vi si det at vi covrer låter fra åttitallet og fram til nyere dato, så her burde enhver med et snev av interesse for metall finne noe for sin smak.

Vi legger selvfølgelig vår egen touch på alle låtene, og med oss på veien vil vi ta gjesteartist(er) fra Violated, som også er med å setter sitt preg på denne kvelden på UFFA med sin velrettede thrash.

Diary of Dementica stiller opp for å fullføre trekløveret som spiller på UFFA denne kvelden.

 

Dersom det er stemning for det, og folket krever det, kan det også hende at vi får pakket inn et par nye låter fra The Sickening som dere garantert ikke har hørt før…

 

Så hør hva mannen med fingeren i lufta sier:

MØT OPP OG MOSH MED OSS 20.02.2010 på UFFA i TRONDHEIM

TheSickening_10_1.jpg